aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαρμιώτισσα λεβέντισσα, έφραξε τον δρόμο στην ΑΕΚ (vid)

Καρμιώτισσα λεβέντισσα, έφραξε τον δρόμο στην ΑΕΚ (vid)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Καρμιώτισσα πήρε δεύτερο… εκτός προγράμματος βαθμό, με το αποψινό 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ. Οι κιτρινοπράσινοι, από την πλευρά τους, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την αλάνθαστη πορεία τους, αφήνοντας τους πρώτους δύο βαθμούς τους στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ έστειλε τα μηνύματά της απέναντι σε ΑΠΟΕΛ (2-2) και Ομόνοια (0-1) και όσοι περίμεναν ότι θα έβαζε δύσκολα στους κιτρινοπράσινους δικαιώθηκαν. Όσοι από την άλλη παρασύρθηκαν από το εκκωφαντικό 3-0 των Λαρνακέων εις βάρος του ΑΠΟΕΛ και περίμεναν άνετο πέρασμά τους από την Πάφο… έπιασαν κουβά.

Ίσως να ήταν διαφορετική η κατάσταση εάν δεν έμενε εκτός παιχνιδιού ο κατά τεκμήριων καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, εντούτοις μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί δεν μπορεί να στέκεται σε μία απουσία, ειδικά απέναντι σε αντιπάλους με χαμηλότερους στόχους.

Όταν το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις μία τελική προσπάθεια (Α. Γκονσάλες 41’), γίνεται κατανοητό ότι δεν περιλάμβανε πολλές συγκινήσεις για το φιλοθεάμον κοινό. Αν και άρχισαν με όρεξη οι δύο ομάδες, δεν μπόρεσαν να επιβληθούν η μία της άλλης. Προϋποθέσεις ένθεν και ένθεν υπήρχαν, αλλά όταν η μπάλα έφτανε στη μία ή την άλλη περιοχή, είτε χαλούσε η τελική πάσα είτε «καθάριζαν» οι αμυντικοί.

Αν και το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου δεν ήταν πολύ διαφορετικό, στη συνέχεια «ζεστάθηκε» το ματς με περισσότερες προσπάθειες μπροστά από τις εστίες. Οι κιτρινοπράσινοι δημιούργησαν τις περισσότερες, ειδικά μετά το 80’ (Σπιρόφσκι 58’, Ακοράν 63’, Μοϊσόφ 81’, Χέιτλι 86’, Ακοράν 87’, Τολεμές 88’, Σπόλιαριτς 90’), αλλά στις πλείστες βρήκαν μπροστά τους τη… στάση Καϊρίνος.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόμαυροι είχαν τις καλές στιγμές τους, με τα αδέλφια Σασί (Ισμαήλ 60’, 61’, Μόμο 65’) και κυρίως με το μακρινό σουτ του Καπαρτή που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (77’).

H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Χρύσης Μιχαήλ): Καϊρίνος, Α. Χριστοφή, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Μαλεκκίδης, Μ. Σάσι (Παχίπης 90’+3), Χρίστου (Νεοφύτου 66′), Ρέινολντς, Χατζηβασίλης (Καπαρτής 76′), Ι. Σάσι, Ρόμο.

ΑΕΚ (Νταβίδ Κανέδα): Τόνιο, Φερνάντεθ, Μοϊσόφ, Μ. Γκονθάλεθ,  Γκαρσία (Ναράνχο 83′), Α, Γκονσάλες, Σπόλιαριτς, Τρουγιόλς, Σπιρόφσκι (Χέιτλι 68′), Ακοράν, Τολεμές,.

Σκόρερ: –

Κίτρινες: Χρίστου / Σπόλιαριτς

Αποβολές: –

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς.

Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης.

Β’ Βοηθός: Μιχάλης Μαρίνου.

4ος: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ