aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαρμιώτισσα: Και όμως, ο ΑΠΟΕΛ… προσφέρεται!

Καρμιώτισσα: Και όμως, ο ΑΠΟΕΛ… προσφέρεται!

Η Καρμιώτισσα έκανε εκκωφαντικό «κρότο» κατά τη 10η αγωνιστική, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή του Απόλλωνα στο Τσίρειο και μετά… τσιμουδιά. Μία ισοπαλία με τον Εθνικό και μετά τέσσερις ήττες στη σειρά από τον Ολυμπιακό με 2-3, τη Νέα Σαλαμίνα με 0-1, την Ομόνοια με 1-5 και την ΑΕΚ με 0-1.

Αποτελέσματα που φανερώνουν πως η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ ότι δεν πατά καλά στα τελευταία ματς και σίγουρα, δεν θυμίζει την ευχάριστη έκπληξη των προηγούμενων αγωνιστικών. Τη Δευτέρα (28/12, 17:00), όμως, θα επιδιώξουν να κάνουν άλλη μία «θορυβώδη» παρουσία.

Θα υποδεχτούν τον γεμάτο προβλήματα ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» σε εξ αναβολής παιχνίδι και θα επιδιώξουν να επωφεληθούν της συγκυρίας. Ασφαλώς, ο Μιχαήλ ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις εστί ΑΠΟΕΛ, έχοντας υπάρξει ποδοσφαιριστής του και εκ των αρχηγών του στο παρελθόν.

Αναγνωρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να είναι εύκολη υπόθεση για την Καρμιώτισσα όταν έχει απέναντί της τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας. Δεν παύει, όμως, από το να είναι γεγονός οι απουσίες και τα προβλήματά τους, κάτι που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και γιατί ότι στα τρίποντα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ