aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΚαρμιώτισσα – Ερμής 2-2: «Χ»αρακίρι στην Πάφο! (vid)

Καρμιώτισσα – Ερμής 2-2: «Χ»αρακίρι στην Πάφο! (vid)

Ανεπιθύμητη ισοπαλία στο «Στέλιος Κυριακίδης» ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Ερμή. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν με μανία τη νίκη, όμως στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Το ποτήρι, όμως, είναι μάλλον μισοάδειο στην προσπάθεια τους για παραμονή στην Α’ Κατηγορία, με τους δύο χαμένους βαθμούς να υπερτερούν σε αξία του ενός που κέρδισαν.

Ο αγώνας πρόσφερε θέαμα, αφού επετεύχθησαν τέσσερα τέρματα και χάθηκαν ξεκάθαρες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες για να πανηγυρίσουν τη νίκη. Ο Ερμής έκανε, προσωρινά, την ανατροπή προηγήθηκε 2-1, όμως δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για πρώτη φορά στη σεζόν.

Η ομάδα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς βρίσκεται στην 11η θέση με 29 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από τη Νέα Σαλαμίνα. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς η Καρμιώτισσα, «άγγιξε» το πέμπτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει αισθητά τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με κοντινή προβολή του Γιάννη Χατζηβασίλη στο 14’. Ο Ερμής όχι μόνο δεν τα έβαλε κάτω, αλλά από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς με τέρματα των Κοβάσεβιτς (30’) και Βάλμπορτ (41’). Μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μέιρα ο Κοβάσεβιτς «τσίμπησε» την μπάλα πάνω από το σώμα του Κίττου και ισοφάρισε σε 1-1. Οι «φτεροπόδαροι» έφεραν τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση με δυνατό σουτ στη γωνία του Βάλμπορτ, μετά από μακρινή μπαλιά του Χολτ και πάσα του Δημητρίου.

Στο 70′ ο Ερμής έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία, ο Κύπρου νικήθηκε από τον Κίττο σε τετ α τετ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κάταριτς με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας έστειλε την μπάλα έξω από το ύψος του πέναλτι.

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου η Καρμιώτισσα έφτασε μία ανάσα από το τρίτο γκολ, όμως ο Καϊκέ με τα πόδια είπε «όχι» στον Κωμοδίκη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Κίττος, Στυλιανού (51′ Kωμοδίκης), Xριστοφή, Πέρεζ , Ρέινολντς, Ευσταθίου, Χρίστου, Μπαράνοφ, Χατζηβασίλης, Μ.Σάσι, Ρόμο.

Ερμής (Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς): Καϊκέ, Σάντο, Χολτ, Ντίας, Δημητρίου, Γκάταριτς, Σιντιμπέ, Βάλμπορτ (87′ Παπαθανασίου), Μέιρα, Κοβάσεβιτς (65′ Κύπρου), Ρουσιάς (81′ Καραγκούνης).

Σκόρερ: Χατζηβασίλης 14′, 73′ / Κοβάσεβιτς 30′, Βάλμπορτ 41′.

Κίτρινες: Kωμοδίκης, Χριστοφή, Χατζηβασίλης / Kοβάσεβιτς, Σιντιμπέ.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Στέλιος Κυρακίδης.

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας.

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος.

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος.

VAR: Νικολάου Γιώργος.

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.

4′ Σουτ του Χολτ, ο Κίττος ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε την μπάλα.

10′ Πρώτη τελική φάση και για την Καρμιώτισσα, συρτό σουτ του Ρέινολντς, αδύναμο χωρίς στόχο.

13′ Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, ο Μόμο Σάσι έκανε σέντρα ο Χατζηβασίλης έκανε κεφαλιά και η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και έφυγε κόρνερ.

14′ ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα με σκόρερ τον Χατζηβασίλη. Κόρνερ του Μόμο Σάσι, έγινε κεφαλιά και ο Χατζηβασίλης με προβολή έχοντας πλάτη στην εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

30′ ΓΚΟΛ για τον Ερμή. Η ομάδα της Αραδίππου ισοφαρίζει με τον Κοβάσεβιτς, ο οποίος μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μέιρα “τσίμπησε” την μπάλα πάνω από το σώμα του Κίττου και ισοφάρισε σε 1-1.

41′ ΓΚΟΛ για τον Ερμή. Οι φτεροπόδαροι έφεραν τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση με δυνατό σουτ στη γωνία του Βάλμπορτ, μετά από μακρινή μπαλιά του Χολτ και πάσα του Δημητρίου.

Tέλος πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

51′ Αναγκαστική αλλαγή για την Καρμιώτισσα, έξω ο Στυλιανού μέσα ο Kωμοδίκης.

55′ Εκτέλεση φάουλ του Μέιρα, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κίττου.

57′ Φωνές για πέναλτι από τους γηπεδούχους σε μαρκάρισμα του Χολτ στον Μόμο Σάσι. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν τα χέρια ο ένας πάνω στον άλλον, ενώ ο αμυντικός του Ερμή όταν έπεσε τάκλιν έπαιξε την μπάλα.

70′ Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Ερμή, ο Κύπρου νικήθηκε από τον Κίττο σε τετ α τετ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κάταριτς με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας έστειλε την μπάλα έξω από το ύψος του πέναλτι.

73′ ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα με σκόρερ και πάλι τον Χατζηβασίλη. Τραγικό λάθος του Χολτ, ο οποίος δεν έδιωξε την μπάλα και έδωσε τη δυνατότητα στον Ρομό να γίνει κάτοχός της, προσπάθησε να σκοράρει με τον Κίττο σε πρώτο χρόνο να αποκρούει, αλλά ο Χατζηβασίλης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

78′ Σκόραρε Ρουσιάς, όμως φάνηκε χρησιμοποίησε το χέρι και ο Νικόλας Νεοκλέους καταλόγισε ορθά παράβαση.

83′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Κάταριτς ο Κίττος απέκρουσε.

88′ Τεράστια ευκαιρία για την Καρμιώτισσα να πετύχει το γκολ της ανατροπής με τον Kωμοδίκης να σημαδεύει τα πόδια του Καϊκέ σε τετ α τετ.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ