aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚαρφιά Παναγιώτου: «Κοπιάστε στη Λάρνακα»

Καρφιά Παναγιώτου: «Κοπιάστε στη Λάρνακα»

Εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος σε μία ερώτησε που δέχθηκε απάντησε «βλέπαμε το ίδιο παιχνίδι, γιατί με αυτό που με ρωτάτε φαίνεται πως ήσασταν σε άλλο γήπεδο. Κοπιάστε στη Λάρνακα να δούμε το παιχνίδι μαζί».

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήρθαμε με σκοπό να έχουμε κέρδος απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Όπως είδατε όλοι κύλησε το πρώτο μέρος όπως το είχαμε διαβάσει και προγραμματίσει. Πετύχαμε ένα γκολ. Ο Απόλλωνα είχε ευκαιρίες αλλά εμείς είχαμε την κλασική με τον Μαρτίνιουκ και σε μια αντεπίθεση στο τελευταίο λεπτό ισοφαριστήκαμε», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στην επανάληψη ξέραμε ότι όσο περνούσε ο χρόνος ο Απόλλων θα έβαζε περισσότερη πίεση αλλά ξέραμε ότι θα βρίσκαμε διαδρόμους για γκολ και το πετύχαμε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Ξεμείναμε από κάποιους τραυματισμούς που στο τέλος μας στοίχισαν. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο δικαιούμασταν να είχαμε βαθμολογικό κέρδος. Όταν το 2017 υπάρχει φάση για fair play θα πρέπει να το σεβόμαστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ