«Καρφί» Στρέπελ για ΑΠΟΕΛ και διαιτησία, «Απόλλων η καλύτερη ομάδα»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ της χώρας του παραχώρησε ο άλλοτε προπονητής της Ανόρθωσης, Γιούρχεν Στρέπελ. Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία του στην «Μεγάλη Κυρία» τονίζοντας πως οι κυανόλευκοι του χρωστάνε δύο μηνιάτικα.

Παράλληλα, μίλησε και για το κυπριακό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως ο Απόλλων έχει την καλύτερη ομάδα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ είναι μόνιμος πρωταθλητής υποστηρίζοντας πως πάντα έχει την εύνοια της διαιτησίας.

Για τα χρωστούμενα: «Μου χρωστάνε δύο ολόκληρους μήνες, δηλαδή δύο μήνες καθυστερημένα λεφτά. Πάντα λένε αύριο».

Η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο: «Ο Απόλλωνας είναι η καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου στο νησί. Επίσης, το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ώριμο, είναι ο πρωταθλητής, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Βέβαια, υπάρχει υποστήριξη από τη διαιτησία στα κρίσιμα σημεία κάθε διοργάνωσης εντός των συνόρων, μου θυμίζει τη Φέγενορντ που παίρνει εύκολα πέναλτι μέσα στην έδρα της».

Υπάρχει βελτίωση, αλλά βλέπει δυσκολίες στην πληρωμή: «Το ΑΠΟΕΛ δίνει εκατομμύρια στους παίκτες. Οι ομάδες στην Κύπρο παίζουν μόνο για να κερδίσουν, δεν είναι αφελείς και οι συνθήκες είναι δύσκολες. Οι παίκτες είναι έμπειροι και δε μπορώ να μη σταθώ στο επίπεδο που είναι ανεβασμένο. Πάντως, στα οικονομικά, αρκετές ομάδες δε τα πηγαίνουν καλά, μου χρωστάνε δύο μήνες καθυστερημένα χρήματα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ