aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Καρφί» Φαντάρου σε ΠΑΣΠ και εξήγηση γι' αυτούς που «βάζουν το πιστόλι στο κρόταφο»

«Καρφί» Φαντάρου σε ΠΑΣΠ και εξήγηση γι’ αυτούς που «βάζουν το πιστόλι στο κρόταφο»

Ο βοηθός γενικός γραμματέας της ΚΟΠ Γιώργος Φαντάρος, με ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζει την ανακοίνωση της FIFpro σχετικά με τις ανησυχίες που εξέφρασε για την υγεία των παικτών στα πρωταθλήματα που επαναρχίζουν και παράλληλα εκφράζει κάποιες απορίες.

«Μα καλά… αυτή δεν είναι η FIFPro στην οποία φώναζε ότι θα καταγγείλει την ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ… γιατί με τη σύμφωνη γνώμη των επιδημιολόγων και την ψήφο 18 από τα 20 μέλη της ΓΣ, διέκοψε για λογούς ασφάλειας και υγείας, πρωτίστως των αθλητών ,το πρωτάθλημα;

Και ας μην μου πει κάποιος ότι στη Γερμάνια ξεκίνησαν και στη Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία κτλ. Θα ξεκινήσουν, γιατί θα τους απαντήσω ότι ξεκινούν εκεί που τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα (οι δε χορηγοί και σπόνσορες), βάζουν… το πιστόλι στο κρόταφο των σωματείων και των παικτών.

Είναι πολλά τα εκατομμύρια που ζυγίζουν φαίνεται πολύ περισσότερο από την υγειά των αθλητών. Γι αυτό και κάποιοι αρχίσαν να αντιδρούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ