aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καραβίδας»: «Πήγα να πιω καφέ με τον Πρόδρομο και ήταν εκεί ο Άλεφ»

«Καραβίδας»: «Πήγα να πιω καφέ με τον Πρόδρομο και ήταν εκεί ο Άλεφ»

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται», ήταν η απάντηση του Κώστα Χριστοδούλου σε όσους τον κατηγόρησαν για την παρουσία του στον «Αρχάγγελο» στις υπογραφές συμβολαίων της μετεγγραφής του Άλεφ. Ο «Καραβίδας» υποστήριξε πως πήγε στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ για να πιει καφέ με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη και ήταν εκεί ο Βραζιλιάνος μέσος.

Ο πρόεδρος της Δόξας αναφέρθηκε στην προσθήκη του Καρλάο, ενώ μίλησε και για τις προσθήκες της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ότι έδωσε το παρόν του στην παρουσίαση του Άλεφ από τον ΑΠΟΕΛ: «Πήγα να πιώ καφέ με τον κ. Πρόδρομο και να συζητήσουμε για τις ομάδες μας. Ήταν ο Άλεφ εκεί και είπα να βγάλω φωτογραφία αφού είναι καλός παίκτης. Θέλω να την έχω ενθύμιο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας. Οι υπόλοιποι γιατί τους ενδιαφέρει τι κάνει ο Καραβίδας; Από τότε που σταμάτησα να είμαι ατζέντης ποδοσφαιριστών, είμαι σύμβουλος διάφορών ομάδων. Έχω φίλους και ανταλλάζουμε απόψεις. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη κανενός».

Για τη Δόξα και τη μεταγραφή του Καρλάο: «Ο στόχος ήταν να κάνω τη Δόξα ελκυστικό προορισμό για ποδοσφαιριστές που δεν τους ήθελαν οι μεγάλες ομάδες. Καταφέραμε να πείσουμε αυτό το μεγάλο ποδοσφαιριστή και αυτό λέει πολλά».

Για την ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό:  «Έχουμε κάτι υπόψη μας, μιλάμε με ένα ποδοσφαιριστή, όμως θα περιμένουμε μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Περιμένουμε τον ποδοσφαιριστή».

Για τον Σαντίκ: «Ήταν και παραμείνει ένα παιδί της Δόξας. Αν αποχωρήσει από την Ταραγόνα θα μας ενδιαφέρει και θα τον φέρουμε».

Αν δέχεται και αυτός συμβουλές: «Δεν είμαι Θεός, δεν είμαι ο ξερόλας του ποδοσφαίρου. Η εμπειρία μου που κουβαλώ, όμως με κάνει να θεωρώ ότι αξίζω. Τα έργα του Καραβίδα μιλάνε. Μιλάνε οι παίκτες και οι επιτυχίες των ομάδων. Ο καθένας έχει τα στατιστικά του».

Ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή που έγινε μέχρι στιγμής; «Δεν είναι μόνο μια. Είναι οι Μάτιτς, Άλεφ, ο Ουζόχο που είναι με το ενάμιση πόδι στην Ομόνοια, ο Λούφτνερ που αν είναι υγιής, τον πιστεύω πολύ. Η Ανόρθωση πήρε καλούς παίκτες. Και ο Απόλλωνας. Ο Γκακπέ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, όπως και ο Γιαννιώτας. Περιμένουμε τους υπόλοιπους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ