aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καραβίδας»: «Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την ιστορία…»

«Καραβίδας»: «Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την ιστορία…»

Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την ιστορία για τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του, ανέφερε σε δηλώσεις τον στον SuperSport FM ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου. Αν υπάρχει μια ομάδα που αδικήθηκε, συνέχισε, αυτή είναι η ομάδα του, ενώ τόνισε πως τον βαθμό δεν τον έδωσε η διαιτησία, αλλά το πάθος των ποδοσφαιριστών.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Χριστοδούλου:

Για την διαιτησία στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει κάτι να πούμε για τη διαιτησία. Και η ομάδα μου αδικήθηκε όπως όλες οι ομάδες. O ΑΠΟΕΛ άρχισε την ιστορία, για αυτό βάλαμε και εμείς μια φωτογραφία που αδικηθήκαμε. Αν υπάρχει μία ομάδα που αδικήθηκε κατά γενική ομολογία είναι η Δόξα. Τον βαθμό δεν μας τον έδωσε η διαιτησία αλλά το πάθος των ποδοσφαιριστών μας. Πρόβλημα με την διαιτησία υπάρχει γενικά, όχι μόνο σε ένα αγώνα. Αν πείσουμε τον κόσμο ότι εμείς τραβάμε τις γραμμές του VAR ζήτω που καήκαμε. Λάθη γίνονται αλλά το VAR έχει βοηθήσει».

Για τη βαθμολογική θέση της Δόξας: «Η ομάδα θα ανακάμψει και θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Η βαθμολογική μας θέση δεν είναι αντικατοπτρίζει την προσπάθεια μας. Όλοι πιστεύω παραδέχονται ότι θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 13 βαθμούς. Πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, αν στην πορεία βγει κάτι καλύτερο δεν λέμε όχι. Το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θα παλέψουμε για το βαθμολογικό κέρδος».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Δεν πιστεύω ότι αυτό που έγινε στον αγώνα με την Ομόνοια ήταν αδυναμία του διαιτητή. Περιμένουμε τα αποτελέσματα από την έρευνα αν και δεν πιστεύω ότι θα βγει αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ