aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Ή Σαντίκ ή κανένας»

«Καραβίδας»: «Ή Σαντίκ ή κανένας»

«Ή Σαντίκ ή κανένας», τόνισε ο Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδα) στον Super Sport FM (104.) όταν κλήθηκε να σχολιάσει αν η Δόξα θα πραγματοποιήσει άλλες μετεγγραφές. Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας επιβεβαίωσε την μετεγγραφή του Μέσκα, όποιος έρχεται αύριο στην Κύπρο.

Πως κυλά η προετοιμασία; «Η προετοιμασία μέχρι τώρα φανταστική. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από όλους επί καθημερινής βάσης. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν αρκετά σκληρά, όμως τα Σαββατοκύριακα ξεκουράζονται με τις οικογένειές τους και έπειτα επιστρέφουν».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα; «Η Δόξα είναι μια φανταστική οικογένεια. Είναι η πρώτη φορά που κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είμαστε κομπλέ. Πέρσι, μετά την προετοιμασία πραγματοποιήσαμε άλλες 5 μεταγραφές. Φέτος μπορεί να μην κάνουμε άλλη προσθήκη από εδώ και πέρα».

Άρα δεν θα έρθει ο Σαντίκ στη Δόξα; «Ο Σαντίκ είναι η εξαίρεση του κανόνα. Αν έρθει ο Σαντίκ στην ομάδα είναι γιατί είναι ο Σαντίκ και όχι διότι καιγόμαστε γι’ αυτόν. Δεν θα λέγαμε όχι σε αυτόν τον άνθρωπο που προσέφερε τόσα πολλά στην Δόξα».

Τι έχετε να πείτε για τον Ραούλ Ρουίθ που ήρθε στην ΑΕΚ; «Είναι ένα κλασικό δεξί μπακ. Στην Σεγούντα Β’ υπάρχουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Θα λάμψει το άστρο του σύντομα στην ΑΕΚ».

Ο Μέσκα πότε έρχεται; «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιέφερε και θα ενταχθεί στο ρόστερ. Θα είναι στην Κύπρο αύριο το βράδυ».

Άρα δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές; «Ή ο Σαντίκ ή κανένας. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

Στη Δόξα έχετε αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Είναι πάρα πολύ καλά παιδιά. Θα μείνουν πολλά χρόνια στη Δόξα. Θα πάρουν τις ευκαιρίες του. Κάποιοι, σίγουρα θα πάνε στην Εθνική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ