aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καραβίδας»: «Η Δόξα ξέρει να γλυτώνει, όπως ο ΑΠΟΕΛ να πιάνει το πρωτάθλημα»

«Καραβίδας»: «Η Δόξα ξέρει να γλυτώνει, όπως ο ΑΠΟΕΛ να πιάνει το πρωτάθλημα»

Την πίστη του ότι η Δόξα θα καταφέρει να παραμείνει στην Κατηγορία εξέφρασε μιλώντας στον Super-Sport FM ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας»).

Όσα δήλωσε ο Κώστας Χριστοδούλου:

Για τη νίκη επί του Ακρίτα: «Ήταν η πιο σημαντική νίκη και την καλύτερη στιγμή. Σας είχα πει ότι ξεκινάει η αντεπίθεση πριν από ένα-ενάμιση μήνα. Βλέπετε ότι τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν».

Αν άργησε η επιστροφή του Σακκά: «Κάλιο αργά παρά ποτέ. Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής που έχει αδικηθεί πάρα πολύ στην καριέρα του. Ελπίζω στη Δόξα να δικαιωθεί αγωνιστικά».

Για τα συστατικά της επιτυχίας: «Είμαστε μία ομάδα που δεν πανικοβαλλόμαστε. Είμαστε μία αγαπημένοι, μονιασμένοι και ξέρουμε την τέχνη για τη μάχη της παραμονής, αυτή είναι η δουλειά μας εδώ και 13 χρόνια. Παίζουμε για να σωθούμε. Τούτη τη δουλειά την κάνουμε καλά».

Αν ήταν προβληματισμένος στην αρχή της χρονιάς: «Προβληματισμένος ήμουνα, ναι. Όμως η ομάδα έπαιζε καλά, εκτός από δύο παιχνίδια. Η Δόξα μας έχει συνηθίσει να ξεκινάει πολύ εντυπωσιακά και στο τέλος, με την ψυχή στο στόμα αγωνιζόμασταν να μείνουμε στην κατηγορία. Φέτος τα πράγματα πάνε ανάποδα, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά τώρα έρχονται οι βαθμοί. Έχουμε καλούς παίκτες, όπως ο Τρούγιτς, ο Ασάντε. Περιμένουμε να πάρει μπρος και ο αρχηγός, ο Σαντίκ, ο οποίος έσπασε το δοκάρι χθες».

Αν θα μείνει κατηγορία η Δόξα: «Δεν έχετε κουραστεί να με ρωτάτε; Η Δόξα ξέρει να γλυτώνει, όπως ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να πιάνει το πρωτάθλημα και κάποια άλλη ομάδα ξέρει να βγαίνει Ευρώπη. Είναι η δουλειά τους».

Για το πρωτάθλημα: «Δίνω ένα προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και η ΑΕΚ έχει πιθανότητες. Για Άρη και Πάφο έχουν και αυτοί τις πιθανότητές τους, όμως είναι δύσκολο».

Για το κάτω διάζωμα: «Η Καρμιώτισσα δεν θεωρώ ότι θα έχει πρόβλημα. Ο Ακρίτας μαθηματικά δεν έχει πέσει, έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μπορούσε και για νίκη χθες. Έχει μεγάλη σημασία η νίκη μας γιατί πήγαμε στην Πάφο με πολλούς τραυματισμούς και άρρωστους. Γι αυτό και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο χθες, γιατί δεν προπονήθηκαν σωστά. Ήταν η πιο σημαντική νίκη που κάναμε, αν αναλογιστούμε το πώς πήγαμε εκεί».

Για το κύπελλο: «Πιστεύω πως το κύπελλο θα το πάρει η Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ