aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Καραβίδας»: «Έκλεψαν βαθμούς από τη Δόξα - Ηθικά μας ικανοποιεί το πόρισμα»

«Καραβίδας»: «Έκλεψαν βαθμούς από τη Δόξα – Ηθικά μας ικανοποιεί το πόρισμα»

Ηθικά ικανοποιημένος μετά την ανακοινώση και τις αποφάσεις της Επιτροπής αναφορικά με το ματς Ομόνοια – Δόξα, δήλωσε ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας Κώστας Χριστοδούλου στον ΣΠΟΡ FM. Όπως ανέφερε όμως, το ότι υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος, σημαίνει ότι έκλεψαν βαθμούς από την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση για το Ομόνοια – Δόξα: «Δεν προκύπτει χειραγώγηση αγώνα, αλλά αλλοίωση αποτελέσματος»

Όσα δήλωσε ο Κώστας Χριστοδούλου σχετικά:

Για το πόρισμα του Ομόνοια – Δόξα: «Τι σημαίνει αλλοίωση αποτελέσματος; Σημαίνει ότι έκλεψαν τους βαθμούς από τη Δόξα. Είναι κάτι που ηθικά μα ικανοποιεί, γιατί σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας έπρεπε να κερδίσει και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα όπως είπε η επιτροπή. Το παιχνίδι το συγκεκριμένο πέρασε, η Δόξα έχασε τους βαθμούς. Από εκεί και πέρα όλη η Κύπρος είδε τι έγινε. Τι να σχολιάσω; Τέτοια λάθη όπως έγιναν εκείνη την ημέρα δεν ξανάδαμε. Το αφήνουμε και προχωρούμε. Μόνο ηθική ικανοποίηση μπορεί να κερδίσει η Δόξα απ’ αυτό το πόρισμα».

Διαβάστε επίσης: «Δεν φυλάττονταν όλοι οι διάλογοι της ενδοεπικοινωνίας, είναι ανεπίτρεπτο»

Για το ότι δεν υπάρχουν όλοι οι διάλογοι μεταξύ των διαιτητών: «Δεν το ξέρουμε και είναι κάτι που πρέπει να το δει η ΚΟΠ. Πρέπει να φυλάγονται οι διάλογοι και όταν υπάρχει κάποιο θέμα να τους ακούνε οι ειδικοί. Ζητήσαμε να τους ακούσουμε αλλά τελικά δεν τους πήραμε. Δεν ξέρω γιατί δεν τους δίνουν, αλλά πρέπει να δίνονται αυτοί οι διάλογοι, Να γνωρίζουν οι διαιτητές ότι οι διάλογοι θα γίνονται γιατί νομίζω έτσι θα φοβούνται περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ