aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Καραβίδας»: «Δύο κυπριακές ομάδες για Μπαλντέ, δεν έχει κλείσει στην ΑΕΛ»

«Καραβίδας»: «Δύο κυπριακές ομάδες για Μπαλντέ, δεν έχει κλείσει στην ΑΕΛ»

«Δεν έχει κλείσει στην ΑΕΛ ο Μπαλντέ». Αυτή ήταν η επίσημη τοποθέτηση του Κώστα Χριστοδούλου όταν ρωτήθηκε αν ο παίκτης έχει παραχωρηθεί στη λεμεσιανή ομάδα. Ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τον Εθνικό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τουλάχιστον πέντε κρούσματα στην ομάδα του.

Για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα: «Έχουμε πέντε κρούσματα και βλέπουμε. Περιμένουμε τα pcr και θα δούμε ανάλογα τι πρέπει να κάνουμε για το καλό της ομάδας. Δεν σας κρύβω ότι υπάρχει η ανησυχία για περισσότερα κρούσματα».

Αν υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τον Εθνικό: «Ο κανονισμός λεει ότι αν μια ομάδα έχει 4 κρούσματα σε μια βδομάδα αναβάλλεται το παιχνίδι. Αν πρέπει να παίξουμε θα παίξουμε με αυτούς που έχουμε. Ότι λεει ο κανονισμός θα κάνουμε».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Μπαλντέ: «Ο Μπαλντέ είναι παίκτης της Δόξας. Υπάρχει το ενδιαφέρον της ΑΕΛ. Να έρθει ο παίκτης στην Κύπρο και θα δούμε το συμφέρον μας και το συμφέρον του παίκτη και αναλόγως θα πράξουμε».

Αν υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον παίκτη: «Υπάρχει ακόμη μια ομάδα από την Κύπρο και μια ομάδα από την Αυστραλία. Ο παίκτης θα αποφασίσει που θα πάει».

Για τη μετεγγραφική ενίσχυση: «Ο Τρολέ είναι στην Κύπρο και προπονείται μαζί μας. Περιμένουμε εντός των ημερών να αφιχθεί ένας στόπερ. Τις επόμενες 8-10 μέρες θα κλείσουμε και τις τέσσερις μεταγραφές. Θα είναι δυο αμυντικοί, ένας στο κέντρο και ο Τρολέ που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ