aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΚαραβίδας: «Αν δεν ήταν χειραγωγημένο, τότε ποιο είναι; - Να πάνε σπίτια τους»

Καραβίδας: «Αν δεν ήταν χειραγωγημένο, τότε ποιο είναι; – Να πάνε σπίτια τους»

Έξαλλος με τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα απέναντι στην Ομόνοια, παραμένει ο Πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM και κάλεσε τους διαιτητές του χθεσινού ματς να φύγουν και να πάνε στα σπίτια τους.

Εξέφρασε την απορία επίσης, «αν δεν ήταν χειραγωγημένο το χθεσινό ματς, τότε ποιο ήταν;», ενώ όπως ανέφερε θα καταγγείλουν το παιχνίδι στην επιτροπή δεοντολογίας, αφού πρέπει να γίνει έρευνα για το τι λέχθηκε ανάμεσα σε διαιτητή και VAR.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Χριστοδούλου:

Αρχικά είπε: «Θα κάνω κουβέντα με τον κύριο Σακκά, γιατί δεν είμαι ευχαριστημένος, αφού πρέπει να μάθει την ομάδα να παίζει με εννέα και οκτώ παίκτες, απέναντι σε δεκατέσσερις.

Αν κάποιοι θέλουν να κοιμούνται ήσυχοι, εμείς δεν κοιμόμαστε. Πρέπει στην ΚΟΠ να μάθουν πως ξοδεύουμε πολλά λεφτά. Αν δεν ήταν χειραγωγημένο το παιχνίδι, πρέπει να φύγουν διαιτητές και να πάνε στα σπίτια τους. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει κάνει δύο παιχνίδια, πέρσι στην Πάφο μας στέρησε την είσοδο στην εξάδα και χθες έκανε όσα έκανε. Είναι άσχετος».

Για ξένους διαιτητές: «Είμαι κάθετα εναντίον των ξένων διαιτητών. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να μπουν νεαροί, να ανεχτούμε το ανθρώπινο λάθος μία, δύο φορές και να προχωρούμε. Θα καταγγείλουμε το παιχνίδι στην επιτροπή δεοντολογίας, γιατί αν το χθεσινό παιχνίδι δεν ήταν χειραγωγημένο, τότε ποιο είναι; Πρέπει να γίνει έρευνα, να δούμε τι λέχθηκε μεταξύ διαιτητή και VAR. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω όσα έγιναν χθες. Είναι ντροπή. Όλα εδώ πληρώνονται.

Όπως παίρνω ρίσκο εγώ, ως πρόεδρος και όλες οι ομάδες, και φέρνουμε στις ομάδες μας νέους ποδοσφαιριστές, έτσι πρέπει και η επιτροπή διαιτησίας, να φέρει νέους διαιτητές.

Προς Θεού, δεν έχω κάτι με την Ομόνοια. Κάθε εβδομάδα έχουμε θέματα με την διαιτησία. Αυτοί που δεν μπορούν, είτε το θέλουν είτε όχι, πρέπει να πάνε σπίτι τους. Έπαιξαν δύο νεαροί και δεν είχαν προβλήματα. Ας δώσουν την ευκαιρία στους νέους, που θα βγουν πάνω και θα είναι τίμιοι.

Ένα απλό παράδειγμα, ο ίδιος διαιτητής που ήταν χθες στο VAR έκανε λάθος την προηγούμενη εβδομάδα με την ΑΕΛ. Είναι απλά τα πράγματα. Πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε για το ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρο. Ας κάνουμε κάτι για δύο-τρία χρόνια ώστε να ετοιμαστούμε».

Αν θα μιλήσει με τον κ. Κούμα: «Μιλήσαμε χθες, θα έχουμε μία συνάντηση. Ουαί κι αλίμονό μας αν δεν πάρουν μέτρα στην ΚΟΠ. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, δεν είναι του χαρακτήρα μου να απειλώ, όμως πρέπει να προστατέψουμε το ποδόσφαιρό μας».

Για τον Μάζιτς: «Έχω συνάντηση σήμερα μαζί του για να δω τι έχει να πει. Αν ήρθε εδώ για να δουλέψει καλώς, αν ήρθε απλά για να πιάνει λεφτά, καλύτερα να φύγει».

Για την καταγγελία: «Ετοιμάζεται επιστολή για να γίνει έρευνα κατά του αγώνα. Με τις φάσεις που έγιναν χθες, κρίθηκε το αποτέλεσμα. Πρέπει η επιτροπή να κάνει έρευνα για να δει αν θα κάνει κάτι. Υπήρχαν 14 μάτια που παρακολουθήσαν τις φάσεις, δεν είδε κανείς πως δεν υπήρχε φάουλ;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ