aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραπατάκης: «Τηλεφώνησα στον Κίρζη πριν από το ματς και του έδωσα πρόσβαση στα στοιχεία» (vid)

Καραπατάκης: «Τηλεφώνησα στον Κίρζη πριν από το ματς και του έδωσα πρόσβαση στα στοιχεία» (vid)

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Goal ’N Roll» της Cytavision και τοποθετήθηκε σχετικά το μείζον θέμα, που αφορά στα δύο κρούσματα (Ακοράν, Ροσάλες) που τελικά αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα:

«Δεν είναι θέση μου να σχολιάσω τις θέσεις του κ. Τσόρνιγκερ. Ούτε θέλω να δώσω έκταση στην ανακοίνωση του χημείου. Βγάλαμε και εμείς ανακοίνωση. Θέλω να σταθώ σε κάποια σημεία. Πρώτο, θα βεβαιώσω τους πάντες πως τηρήσαμε κατά γράμμα το πρωτόκολλο.

Το δεύτερο είναι πως κάναμε περισσότερα PCR από όσα προνοεί το πρωτόκολλο και αποταθήκαμε στο Υπουργείο Υγείας και την ΚΟΠ όταν και τα PCR ήταν αρνητικά. Το Υπ. Υγείας μας είπε να πάμε στο κρατικό χημείο, κάναμε αυτή την εξέταση και το υπουργείο απελευθέρωσε τους παίκτες διότι δεν είχαν κορωνοϊό. Κάναμε 4 PCR με δείγματα της ίδιας ημέρας. Τηρήσαμε το πρωτόκολλο, το ακολουθήσαμε πιστά, οι παίκτες έπαιξαν όταν είχαμε πράσινο φως από το Υπουργείο Υγείας και την ΚΟΠ.

Πριν από το παιχνίδι πήρα τηλέφωνο τον κ. Κίρζη για να του εξηγήσω τα δεδομένα και του έδωσα και πρόσβαση στα στοιχεία, και ξέρω ότι βρέθηκαν πριν από το παιχνίδι οι διευθυντές της ομάδας. Τονίζω πως τηρήσαμε όλες τις διαδικασίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ