aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαραγιάννης: Ναι μεν αλλά για τους ανεμβολίαστους στα γήπεδα

Καραγιάννης: Ναι μεν αλλά για τους ανεμβολίαστους στα γήπεδα

Ναι μεν αλλά για να επιτραπεί η είσοδους σε ανεμβολίαστους στα γήπεδα με PCR ή αρνητικό μοριακό τεστ, σε περίπτωση που αλλάξουν τα δεδομένα, σύμφωνα με δηλώσεις του επιδημιολόγου Δρ. Πέτρου Καραγιάννη στον SuperSport FM.

Όπως ανέφερε για να επιτραπεί περισσότερος κόσμος στα γήπεδα θα πρέπει να δούμε πως θα κυμανθούν τα κρούσματα τώρα που άνοιξαν τα σχολεία. Σε μια τέτοια περίπτωση ίσως όπως τόνισε να πρέπει να μειωθεί ο κόσμος που θα επιτρέπετε να μπαίνει στο γήπεδο.

Όσα δήλωσε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης: 

Σχετικά με τις φήμες ότι θα επιτραπεί η είσοδος στα γήπεδα με PCR ή αρνητικό μοριακό τεστ: «Δεν έχω εμπλακεί σε οποιαδήποτε συζήτηση για το εν λόγω θέμα. Δεν έχει έρθει κάποια συγκεκριμένη ερώτηση από τον Υπουργό σε εμάς. Στις περισσότερες χώρες μπαίνουν στα γήπεδα μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει.

Σε περίπτωση που αλλάξουν τα δεδομένα και μπορεί ο κόσμος να μπει με PCR, ίσως να πρέπει να μειώσουμε τον κόσμο που επιτρέπετε να μπαίνει στα γήπεδα. Για να επιτραπεί περισσότερος κόσμος πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα κυμανθούν τα κρούσματα τώρα που άνοιξαν και τα σχολεία.

Εν αντιθέσει με άλλους ανοιχτούς χώρους δεν είναι το ίδιο στα γήπεδα γιατί ο ιός μεταφέρετε και με τον αέρα. Άρα από την στιγμή που στο γήπεδο θα φωνάξεις για την ομάδα σου αυτόματα υπάρχει κίνδυνος, ιδιαίτερα από την στιγμή που δεν φοράμε τις μάσκες μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ