aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καπνός» στο θέμα Κατελάρης-ΑΠΟΕΛ, αλλά καμία σοβαρή συζήτηση…

«Καπνός» στο θέμα Κατελάρης-ΑΠΟΕΛ, αλλά καμία σοβαρή συζήτηση…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Φάνος Κατελάρης ετοιμάζεται να σκίσει τις σελίδες από το κεφάλαιο «Ομόνοια» στην ποδοσφαιρική του καριέρα και η πικρία του σχετικά με την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε πέρυσι και φέτος από την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση, τον οδήγησαν στη διαγραφή οτιδήποτε… πράσινου χρώματος υπήρχε στους λογαριασμούς του στα Social Media.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως φεύγει με άσχημο τρόπο από τους πράσινους ή εάν οι σχέσεις ανάμεσα στον ίδιο και την Ομάδα Προγραμματισμού – Διοίκηση, χάλασαν ακόμη περισσότερο τις τελευταίες ημέρες. Σίγουρα όμως, το ενδεχόμενο ο Κύπριος μεσοαμυντικός να πάψει οριστικά να είναι ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι πιο ορατό από ποτέ προηγουμένως.

Μπορεί ο ίδιος να θέλει να αποδεσμευτεί με αποζημίωση. Μπορεί η Ομόνοια να θέλει να τον αποδεσμεύσει χωρίς αποζημίωση ή και να θέλει να τον παραχωρήσει μόνο με χρηματικό όφελος και να μην την νοιάζει μονάχα η απαλλαγή από συμβόλαιό του. Ενδιαφερόμενες ομάδες πάντως υπάρχουν από Κύπρο και από το εξωτερικό. Το συμβόλαιο, ωστόσο, που διατηρεί με την Ομόνοια μέχρι το 2023 κάνει το έργο όσων επιθυμούν την απόκτησή του, αλλά και του ιδίου που θέλει να πάει σε ομάδα που να παίζει μπάλα, πιο δύσκολο.

Πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ πάντως, ο παίκτης δεν έχει. Ούτε ο εκπρόσωπός του. Αυτό το οποίο γνωρίζει η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, είναι πως προτάθηκε στους γαλαζοκίτρινους από ατζέντη ο οποίος συνεργάζεται με την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ και η απάντηση που έλαβε είναι πως θα εξεταστεί το ενδεχόμενο απόκτησής του μόνο όταν μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια. Συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο πάντως, ανάμεσα στον Κατελάρη, την πλευρά του παίκτη και τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχουν γίνει.

Όπως έχουμε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, η Βίσλα Πλοτσκ είναι η μοναδική ομάδα που διέρρευσε ότι επισήμως ενδιαφέρθηκε για τον 24χρονο παίκτη, αλλά δεν μπορεί πληρώσει την Ομόνοια για να τον κάνει δικό της. Πιθανόν να ενδιαφέρθηκαν επίσημα και άλλες ομάδες από Κύπρο και εξωτερικό, αλλά να κρατήθηκε μυστικό.

Ο Σεπτέμβριος θα μας καλημερίσει αύριο, η μετεγγραφική περίοδος τελειώνει στις 15/9 και η κλεψύδρα της… απάντησης για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Κατελάρη, άρχισε να αδειάζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ