Κανένα θέμα καραντίνας για τις ομάδες μας που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των κυπριακών ομάδων είναι προ των πυλών μετά από τις κληρώσεις της UEFA, όπως και τα ταξίδια για αυτές που κληρώθηκε να παίξουν εκτός έδρας.  Οι τέσσερις εκπρόσωποι του κυπριακού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πήραν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών κατά την επιστροφή τους στην Κύπρο.

Ήταν κάτι που άλλωστε είχε γίνει ξεκάθαρο στις πρόσφατες συζητήσεις που είχαν η ΚΟΠ με το Υπουργείο Υγείας. Όρος απαράβατος όμως είναι πως θα εφαρμόζεται κατά γράμμα το -πολύ- αυστηρό πρωτόκολλο της UEFA.

Η εξέλιξη αυτή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφήνει ανεπηρέαστο (και) το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Cyta, με πιθανές αναβολές λόγω καραντίνας. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, εφόσον Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας χρειαστεί να μεταβούν στο εξωτερικό για ποδοσφαιρικό αγώνα, οι αρμόδιες υπηρεσίες επέτρεψαν να μην χρειαστεί να μπουν οι ομάδες σε καραντίνα 14 ημερών εφόσον εφαρμόζεται κατά γράμμα το πρωτόκολλο.

Αυτή την διαβεβαίωση πήρε και η ΚΟΠ από το Υπουργείο Υγείας στις επαφές που είχαν τα προηγούμενα 24ωρα. Επομένως, η αποστολή της Ομόνοιας που θα ταξιδεύσει για Αρμενία δεν θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα όταν επιστρέψει στην Κύπρο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ