aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Καλοβλέπει» Μακρή ο Ολυμπιακός

«Καλοβλέπει» Μακρή ο Ολυμπιακός

Ο Ανδρέας Μακρής δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Καταλά στην ΑΕΚ και ο σύλλογος της Λάρνακας προτίθεται να τον παραχωρήσει. Για τον Κύπριο επιθετικό έχει επιδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός. Η ομάδα της Λευκωσίας έκανε ήδη κρούση προς τον ποδοσφαιριστή, όμως για την ώρα τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Τις προσεχείς ημέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή.

Οι μαυροπράσινοι, μετά την αποχώρηση του Μάντζη, βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικών επιλογών. Είτε υλοποιηθεί είτε όχι η απόκτηση του Μακρή, η ομάδα της Λευκωσίας θα προσθέσει στο ρόστερ της επιθετικό κορυφής. Στον Ολυμπιακό, που είναι επηρεασμένος από τα κρούσματα κορωνοϊού, συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο την Ομόνοια. Ο Αλκαράθ είχε την ευκαιρία χθες να παρακολουθήσει την προσεχή αντίπαλό τους, στο παιχνίδι της με την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ