aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Καλοβλέπει» Μπάλαζιτς για το κέντρο της άμυνας

«Καλοβλέπει» Μπάλαζιτς για το κέντρο της άμυνας

Στην Πάφος FC υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο μετεγγραφικό τοπίο και γίνονται συνεχείς ενέργειες για να στελεχωθεί η ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ήδη ανακοινώθηκαν οι Παλάσιος, Σεμέδο και Αουρέλιο. Ποδοσφαιριστής που απασχολεί την παφιακή ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», είναι ο Γκρέγκορ Μπάλαζιτς που τους προηγούμενους 18 μήνες αγωνίστηκε στο Παραλίμνι.

Ο 33χρονος Σλοβένος στόπερ προτάθηκε και είναι από τις περιπτώσεις που «καλοβλέπουν» στην Πάφος FC για ενίσχυση του κέντρου άμυνας. Ο ύψους 1.90μ. αμυντικός, προτού ενταχθεί στην ομάδα του Παραλιμνίου, είχε αγωνιστεί στις Ουράλ Ρωσίας, Παρτίζαν Σερβίας, Καρπάτι Ουκρανίας και Γκόριτσα Σλοβενίας από την οποία άρχισε την καριέρα του. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και θα διαφανεί εάν ο Μπάλαζιτς θα καταλήξει στην Πάφος FC. Περίπτωση που σχετίζεται με πιθανή αποχώρηση του Αραγιούρι, στον οποίο πάντως έγινε πρόταση από την Πάφος FC για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Κατά τη χθεσινή μέρα η Πάφος FC ενημέρωσε για την πρόσληψη του Ιβάν Μάνσε στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Μάνσε, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «θα έχει το γενικό διάταγμα και ευθύνη για τη λειτουργία και τη στρατηγική σε όλους τους τομείς, βασισμένος σε ήδη υπάρχοντα θεμέλια, εφαρμόζοντας στρατηγική έρευνας και μετεγγραφών για την ενίσχυση της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ