aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κακώς δόθηκε πέναλτι στην ΑΕΚ, σοβαρό λάθος για Σαλαμίνα, αλλά και για ΑΕΛ»

«Κακώς δόθηκε πέναλτι στην ΑΕΚ, σοβαρό λάθος για Σαλαμίνα, αλλά και για ΑΕΛ»

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα» τις επίμαχες φάσεις των αναμετρήσεων Εθνικός – ΑΕΚ, ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιακός – Απόλλων.

Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, κακώς δόθηκε το πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα, ανέφερε ότι η Νέα Σαλαμίνα είχε πέναλτι όταν ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 1-0, ενώ δικαίωσε την ΑΕΛ που φωνάζει για το νικητήριο γκολ που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Για τον αγώνα Εθνικός –ΑΕΚ

37’ Ο βοηθός σε καλή θέση, συγκεντρωμένος και περίμενε ποιος θα κινηθεί στη μπάλα. Ο παίκτης που σκόραρε ήταν καλυμμένος και μπράβο στο διαιτητή. Ήταν τέσσερις παίκτες οφσάιντ και περίμενε να δει που θα πάει η μπάλα και μπράβο του.

51’ Δύσκολη φάση στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ. Ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του, τον πιστώνω και θα τον πίστωνα και αν άφηνε τη φάση να συνεχιστεί.

81’ Ο παίκτης του Εθνικού κάνει τάκλιν, και με το ένα πόδι παίρνει τη μπάλα και το άλλο πόδι το μαζεύει. Εδώ έκανε λάθος ο διαιτητής, δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι, τον ξεγέλασε ο παίκτης όπως έπεσε.

Για τον αγώνα ΑΕΛ-Σαλαμίνα

39’ Πέφτει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ και παίρνει τα πόδια του παίκτη της Νέα Σαλαμίνας. Ο διαιτητής δεν σφυρά το πέναλτι γιατί είδε τον παίκτη της Νέας Σαλαμίνας που στάθηκε τελικά στα πόδια του. Έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι.

75΄Ο παίκτης της Νέας Σαλαμίνας έπαιξε άτσαλα, σωστό το πέναλτι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

84’ Στο γκολ της Νέας Σαλαμίνας, είδε όλος ο κόσμος τη φάση. Ο βοηθός διαιτητής δεν σήκωσε τη σημαία για να υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Σίμπσον. Από στατική φάση οι βοηθοί πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Ο παίκτης που σκόραρε ήταν σε θέση οφσάιντ που φαίνεται με γυμνό μάτι.

Για τον αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων

60’ Στην πρώτη μπαλιά φαίνεται ο παίκτης να είναι καλυμμένος. Στην εξέλιξη της φάσης δύο παίκτες του Ολυμπιακού πετάχτηκαν για την μπάλα. Δεν φαίνεται αν άγγιξε πάνω σε κάποιον από τους δύο. Όμως και με τη μια περίπτωση και με την άλλη, είναι έγκυρο το γκολ του Απόλλωνα. Δεν υπήρχε οφσάιντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ