aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΚαϊάφας: «Οι… ζημιές που έχω πάνω μου είναι παλιές από κάποια γατάκια»

Καϊάφας: «Οι… ζημιές που έχω πάνω μου είναι παλιές από κάποια γατάκια»

Με ειρωνεία τοποθετήθηκε ο Κώστας Καϊάφας για την επίθεση που δέχθηκε από ποδοσφαιριστές του Κόρνου FC στον αγώνα με την ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς στο παιχνίδι για την Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. Μιλώντας στον Super Sport FM ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής της ΕΝΑΔ σημείωσε ότι είναι καλά στην υγεία του και ανέφερε ότι δεν κατάφεραν να τον κτυπήσουν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Είμαι καλά. Το μόνο που έχω είναι ένα κρυολόγημα γι’ αυτό ακούτε κάπως τη φωνή μου. Άρχισαν κάποιες αψιμαχίες στο τέλος του αγώνα, έγινε κάποια συμπλοκή στο τέλος αλλά δεν έπαθα τίποτα. Το λέω αυτό γιατί ανησύχησαν κάποιοι φίλοι και γνωστοί που διάβασαν το θέμα. Οι ζημιές που έχω πάνω μου είναι παλιές από κάποια γατάκια. Δύο γδαρσίματα. Ίσως να προσπάθησαν κάποιοι με κάποιες γροθιές να με χτυπήσουν, δεν τα κατάφεραν, είμαι καλά. Δεν έγινε κάτι το σοβαρό, δεν έχω τίποτα με κανέναν, είναι όλα μια χαρά. Είμαι χαρούμενος που είμαστε στην πρώτη θέση, που πάμε καλά στο πρωτάθλημα και δεν θέλουμε τίποτα να μας επηρεάσει. Σε τέτοιες κατηγορίες πιο εύκολα γίνονται αψιμαχίες μιας και δεν υπάρχει κατάλληλη αστυνόμευση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ