aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΚαι τεσσάρα και πρωτιά για τη Νέα Σαλαμίνα

Και τεσσάρα και πρωτιά για τη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εύκολο απόγευμα είχε η Νέα Σαλαμίνα η οποία επικράτησε της Αλκής (4-0) και έκλεισε την σεζόν όσο καλύτερα μπορούσε. Ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες που είχαν οι άλλες ομάδες και πέρασε στην 1η θέση του β’ ομίλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι από το πρώτο λεπτό του αγώνα και κέρδισαν πανάξια την αναμέτρηση, αφού η Αλκή ήταν… εκτός τόπου και χρόνου και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να μπει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος.

Το ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους» ήταν εντυπωσιακό μιας και μέχρι το 10ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Τιάγκο άνοιξε το σκορ, ενώ στο 10ο λεπτό ήταν η σειρά του Νουρ να σκοράρει και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Η Αλκή δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτού, ο Σιαθάς να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ στο 28ο λεπτό περνώντας με ψυχραιμία την μπάλα πάνω από το σώμα του Στρατηλάτη, πετυχαίνοντας έτσι ένα πανέμορφο γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 36ο λεπτό με τον Ελουντού. Το ημίχρονο βρήκε τη Νέα Σαλαμίνα να προηγείται με 3-0 και κάπου εκεί ουσιαστικά όλα είχαν κριθεί.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν τυπικής διαδικασίας και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η μόνη αλλαγή στο σκορ που είχαμε ήταν όταν η Νέα Σαλαμίνα έφθασε και σε τέταρτο τέρμα στο 64ο λεπτ’ό με τον Ελουντού. Για μία ακόμη φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» έκαναν αισθητή την παρουσία τους και έδειξαν ότι έχουν μέλλον και προοπτική. Πλέον είναι στα χέρια της Νέας Σαλαμίνας να τους αξιοποιήσει σωστά. Από την πλευρά της η Αλκή δεν έδειξε την εικόνα που μας έχει συνηθίσει. Και οι δυο ομάδες γυρίζουν πλέον σελίδα και αρχίζουν σιγά-σιγά τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν.

ΣΚΟΡΕΡ: 4’ Τιάγκο, 10’ Νουρ, 28’ Σιαθάς, 64’ Ελουντού

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / Αντρέου

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -/-

ΓΗΠΕΔΟ: «Αμμόχωστος»

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Καρό, Χ»  Κωνσταντή, Σεργίου, Νικολάου (61’ Κορέια), Νουρ (80’ Κουζάρης), Κούσουλος, Σιαθάς (80’ Δημητρίου), Κωστή, Τιάγκο, Ελουντού

ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ (Δαμιανού): Στρατηλάτης, Χαραλάμπους (46’ Μπιλάλ), Θεοχάρους, Ντουβεντρού (82’ Χρυσού), Νγκομό, Αντρέου, Τιγκρουτζιά, Πιεράτσι, Μαλφλιουρί (59’ Μανώλη), Γκλομπάρτ, Φαμπρίσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ