aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚαι Παπασταύρου και «κατάσκοποι» και υποδοχή στον «πρώην» (pics)

Και Παπασταύρου και «κατάσκοποι» και υποδοχή στον «πρώην» (pics)

Πολλές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες «συνελήφθηκαν» από τον φωτογραφικό φακό στο Δασάκι, για τη συνέχεια του διακοπέντος παιχνιδιού Εθνικός-Ομόνοια. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Σταύρος Παπασταύρου, βρίσκεται μαζί με τις κόρες του από τη Δευτέρα στην Κύπρο και δεν θα μπορούσε να μην παραβρεθεί στο γήπεδο των μπλε.

Εκεί βρέθηκε και ο πρώην προπονητής του Εθνικού και νυν της ΑΕΚ, Νταβίδ Μπαντία. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τρίτη του Πάσχα για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου και προφανώς θέλει να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι άλλαξε επί των ημερών του αντικαταστάτη του, Αντρέι Ραζντρ. Ο Καταλανός πάντως έτυχε θερμής υποδοχής στο Δασάκι από φίλους του Εθνικού, μα και τον πρόεδρό του, Κίκη Φιλίππου.

Στο ίδιο γήπεδο πήγε και ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπρασίνων Τσάβι Ρόκα. Την ευκαιρία να δει την πρώην ομάδα του άδραξε και ο νυν ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Φλοριάν Τολεμές, καθώς και ο Γιάννης Ταραλίδης. Επίσης, στο Δασάκι βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κάτω των 19 ετών, Σάσα Γιοβάνοβιτς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ