aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαι ο Κοσμά στη σφαίρα του «ανεπίσημα»

Και ο Κοσμά στη σφαίρα του «ανεπίσημα»

Για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου όλα λειτουργούν στη σφαίρα του «ανεπίσημα». Η διοίκησή της τελεί υπό παραίτηση, αλλά προχωρεί τον μετεγγραφικό σχεδιασμό ώσπου να μάθει στην επόμενη Γενική Συνέλευση (μάλλον την ερχόμενη Πέμπτη) αν θα αποχωρήσει οριστικά ή αν συνεχίσει. Με την ίδια λογική, του «ανεπίσημα», μετέχει στον μετεγγραφικό σχεδιασμό ο Γιώργος Κοσμά.

Ο Κύπριος προπονητής περιμένει να μάθει αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, αφού οδήγησε τους βυσσινί στην παραμονή, αναλαμβάνοντας τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Όπως μας ελέχθη χθες από τις τάξεις του συλλόγου του Παραλιμνίου, ο Κοσμά προσεγγίζει μετεγγραφικούς στόχους, εξετάζοντας τις προθέσεις τους.

Γεγονός που παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι σε ενδεχόμενο παραμονής του Γιώργου Τσόκου και των συνεργατών του στο τιμόνι της ΕΝΠ, ο Κύπριος προπονητής θα είναι το ακλόνητο φαβορί να την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Εντούτοις, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, τόσο στο διοικητικό σκηνικό όσο και στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ