aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης - Η Dimco βάζει Φως στη Ζωή

Καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης – Η Dimco βάζει Φως στη Ζωή

Από τις 16/4 έως τις 16/5 – για ένα ολόκληρο μήνα – ποσοστό των αγορών σας από τη Dimco θα δωρίζεται στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή»!

Η Dimco, γνωστή για την ευαισθησία της ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και στους αξιότιμους πελάτες της που την τιμούν με την υποστήριξη τους, έχει αποφασίσει τη συμμετοχή της σε μια δράση που θα δώσει ‘’Φως’’ σε δεκάδες οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με σοβαρές σωματικές παθήσεις.

Συγκεκριμένα, για το διάστημα από 16 Απριλίου έως 16 Μαΐου, προκαθορισμένο ποσοστό από τις συνολικές αγορές των πελατών της εταιρείας, θα διατεθεί σε μία από τις πιο δραστήριες και αξιόλογες φιλανθρωπικές οργανώσεις της Κύπρου, τον Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή»!

Μπορείτε κι εσείς να ενισχύσετε την προσπάθεια της Dimco!

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Θα χαρούμε πολύ να σας υποδεχτούμε στην Γιορτή αγάπης και προσφοράς που θα διεξαχθεί στο The Mall of Cyprus, στις 19/5 και ώρα 11 – 13 το μεσημέρι!

Στις εγκαταστάσεις του Mall, θα σας υποδεχτούν ποδοσφαιριστές των ομάδων που η DIMCO είναι περήφανος χορηγός. Οι ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν δώρα, φωτογραφίες και χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους. Στον χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχει live link και διάφορα παιχνίδια που σχετίζονται με το χώρο του ποδοσφαίρου όπως επίσης θα μας τιμήσει με την παρουσία της η επίσημη Mascot του Γκολ στη Ζωή! Τέλος, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί το τελικό ποσό της δωρεάς, το οποίο και θα παραδοθεί στους υπεύθυνους του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ» 

Έχοντας ως αποκλειστικό ορίζοντα δράσης την ουσιαστική ενίσχυση, τόσο οικονομική όσο και άλλου είδους, ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Γκολ στη Ζωή» πασχίζει να καλλιεργήσει ένα αίσθημα αλληλεγγύης και ευαισθησίας στον κόσμο, ώστε να υποκινηθεί να στηρίξει άτομα που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη, επιστρέφοντας έτσι στην κοινωνία ένα μέρος από τα όσα έχουμε αποκομίσει και κερδίσει από το θεσμό του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.

Αρχές, έννοιες και αξίες,  όπως η «φιλανθρωπία», η «αλληλεγγύη», η «κοινωνική ευαισθησία», η «κοινωνική προσφορά» αποτελούν τόσο τη βάση όσο και το συνεχή στόχο των προσπαθειών του οργανισμού, στοχεύοντας σε άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων, μα ιδιαίτερα των παιδιών, που αποτελούν το μέλλον όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και της κοινωνίας μας.

Ο καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι η καλλιέργεια ενός πνεύματος εθελοντισμού στην ποδοσφαιρική κοινότητα αλλά και στο φίλαθλο κόσμο, με τακτικές εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, ανακουφίζοντας ανθρώπους που παλεύουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες της ζωής και χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθειά μας.

Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια της Dimco!

Βάλε Φως στη Ζωή!

Βάλε Γκολ στη Ζωή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ