aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Παραπάνω από ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει παρατυπία»

Κ. Δημητρίου: «Παραπάνω από ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει παρατυπία»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και επίκεντρο των δηλώσεών του δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το μείζον ζήτημα με τα δύο κρούσματα (Ακοράν, Ροσάλες), που τελικά αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και την κορυφή: «Είμαστε ικανοποιημένοι απ’ το αποτέλεσμα. Καταφέραμε να κερδίσουμε για δεύτερη φορά τον Απόλλωνα και ασφαλώς είμαστε ικανοποιημένοι πως με παιχνίδι λιγότερο είμαστε στην πρώτη θέση. Πήραμε το ζητούμενο κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας. Για να έχει όμως αξία η νίκη αυτή θα πρέπει να κερδίσουμε και το επόμενο μας παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ».

Για την κορυφή και τη σταθερότητα της ομάδας: «Για να είμαστε στην πρώτη θέση μετά από τόσα παιχνίδια, χαρακτηριζόμαστε από σταθερότητα. Δεν είναι τυχαίο πως στα ντέρμπι μετράμε μόνο νίκες και δυο ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε καμιά περίπτωση. Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Οι απώλειες που είχαμε μέχρι τώρα ήταν σε παιχνίδια που δεν τα λες ντέρμπι και επιβάλλεται την Παρασκευή να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Ήταν αναμενόμενο πως η εικόνα δεν θα ήταν η καλύτερη δυνατή. Κάναμε προπονήσεις σε γκρουπ, είχαμε ποδοσφαιριστές που ήρθαν την ύστατη και άλλους που ταλαιπωρήθηκαν απ’ τον κορωνοϊό. Το πιο σημαντικό πάντως ήταν πως παρά το σοκ της γρήγορης ισοφάρισης ήρθε γρήγορα το δεύτερο μας τέρμα και ελέγξαμε το παιχνίδι. Όταν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια επανακτάς τη δυναμική σου. Ήταν σημαντικό πως ήρθε κόντρα στον Απόλλωνα που μαζί με εμάς και τον Άρη είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν».

Για το θέμα με τους δυο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί και μετά ανακοινώθηκε πως υπήρξε λάθος διάγνωση: «Είχαμε ανακοινώσει και ενημερώσαμε πριν από το παιχνίδι αλλά και χθες. Όπως είπε και ο πρόεδρος έχουμε τηρήσει τα πάντα σε σχέση με το πρωτόκολλο και κάτι παραπάνω θα έλεγα. Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει παρατυπία. Εμείς συνεχίζουμε. Τοποθετηθήκαμε και πριν και μετά το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ξεκαθαρίσουμε».

Αν έγιναν την ίδια μέρα τα τεστ: «Ναι έγιναν την ίδια μέρα τα τεστ».

Για την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών: «Για να αποδεσμευτούν οι ποδοσφαιριστές έγινε με την έγκριση του Υπουργείου Υγείας».

Για την προετοιμασία με την ΠΑΕΕΚ: «Επιστρέφουν και οι δυο τελευταίοι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί».

Για τα μετεγγραφικά: «Περιμένουμε τον τεχνικό διευθυντή (σ.σ.: Τσάβι Ρόκα)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ