aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΉττα για την Ανόρθωση από τον Εθνικό με γκολ λίγο πριν το φινάλε (pics)

Ήττα για την Ανόρθωση από τον Εθνικό με γκολ λίγο πριν το φινάλε (pics)

Την ήττα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της γνώρισε η Ανόρθωση από τον Εθνικό Άχνας (1-0). Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο Δασάκι με τους Γιώτη Εγκωμίτη και Τιμούρ Κετσπάγια να έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών τους και να δοκιμάσουν σχηματισμούς και πρόσωπα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ευσταθίου με κεφαλιά στο 81ο λεπτό. Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο και η ομάδα που κατάφερε να σκοράρει πήρε και τη νίκη

Υπενθυμίζουμε ότι δεν αγωνίστηκε ο Οκριασβίλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ζάμαλεκ και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες, ούτε και ο Κατσαράβα, ο οποίος έκανε προπόνηση πριν τον αγώνα.

Εθνικός Άχνας (Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Γκλομπάρντ, Κυπριανού, Χριστοφή, Μαρκόσκι, Μιγκελίτο, Λαμπάν, Κουντόμπιακ, Κοστόφσκι, Καπαρτής, Παπαγεωργίου.

Ανόρθωση (Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Σίλτενφελντ, Σελίν, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Βασιλακάκης, Ιωάννου, Ράγιος, Ντούρις.

Η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη της αναμέτρησης

1′ Έναρξη αγώνα

12′ Προσπάθεια του Εθνικού, μετά από κεφαλιά η μπάλα έξω.

18′ Σουτ του Βασιλακάκη, κάπου κόντραρε η μπάλα και έφυγε έξω.

45′ Τέλος ημιχρόνου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

81′ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό μετά από κεφαλιά του Ευσταθίου.

90′ Τέλος αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ