Ισόπαλος με Καρμιώτισσα, σκόρερ ο Ζαχαρίου

Με τον Παναγιώτη Ζαχαρίου που αποκτήθηκε από την Πάφος FC να χρίζεται σκόρερ, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας εξήλθε ισόπαλος με αντίπαλο την Καρμιώτισσα (1-1), σε ένα ματς που διεξήχθη στην Κυπερούντα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου άρχισε τον αγώνα με τον Κίρεφ κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας τους Ψάλτη, Κίκο ενώ στο κέντρο της οπισθοφυλακής επέλεξε τους Νανίσιο, Σαμπίνια. Σε ρόλο αμυντικών μέσων βρέθηκαν οι Ενόχ και Λάντρι, στα άκρα της επίθεσης ήταν οι Ροζέριο, Καχ και στην επίθεση οι Ζαχαρίου, Αζουλάο. Εννοείται πως ο Κύπριος προπονητής των μαυροπρασίνων έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές στο πρώτο φιλικό ματς επί κυπριακού εδάφους.

Στα επόμενα φιλικά που θα δώσει η ομάδα της Λευκωσίας, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν οι προθέσεις του Πάμπου Χριστοδούλου σχετικά με τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και αναμένονται εξελίξεις. Στόχος είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας στη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ