aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΙσχυρά κίνητρα, ίδιος ο στόχος

Ισχυρά κίνητρα, ίδιος ο στόχος

ΤΩΝ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα κίνητρα αμφοτέρων μπορεί να είναι διαφορετικά, ζητούμενο και για τους δύο ωστόσο είναι η νίκη. Ο μεν Ερμής θέλει το τρίποντο για να αφήσει πίσω του την πεντάρα από τη Δόξα, η δε Καρμιώτισσα για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τη σιγουριά. Ο Ερμής μετά τη συντριβή που έφερε την αποχώρηση του Γιάννη Αντωνίου και την επιβολή προστίμου ύψους 20% στις αποδοχές όλων των ποδοσφαιριστών.

Ο Κορμπεράν καλείται να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση καθώς η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη, ενώ οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τα πόδια τους. Θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση αλλά και μαχητικό πνεύμα στον αγώνα. Αγωνιστικά υπάρχουν και αυτή την αγωνιστική προβλήματα για την τεχνική ηγεσία μιας και εκτός είναι οι Μπάουμαν, Αλεξίου και Στυλιανού, ενώ επιστρέφουν οι Ψάλτης και Μαρτίνιουκ. Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα είναι δεδομένο ότι και πάλι θα προκύψουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Ο Πιμ Μπάουμαν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός για πέντε με έξι μήνες. Έτσι υπολογίζεται τέλος Σεπτεμβρίου να είναι σε θέση να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα γερός και δυνατός.

Η Καρμιώτισσα στο σημαντικό αυτό παιχνίδι θα παραταχθεί στο ΓΣΖ χωρίς τον Αρότσα και τον Βοσκανιάν. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, ενώ στα θετικά, είναι οι επιστροφές των Ταραλίδη και Γουίλερ. Για τον Ελλαδίτη μέσο, δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να αρχίσει τον παιχνίδι, όμως θα είναι στην αποστολή. Ο Λιάσος Λουκά θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο τη νίκη, η οποία αν έλθει θα της δώσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια. Θα απομένουν μόνο τρία παιχνίδια και η προσπάθεια για παραμονή θα γίνει ευκολότερη.

Η Καρμιώτισσα έχει πολλά κίνητρα για να θέλει να κερδίσει το απόγευμα τον Ερμή, ωστόσο θα πρέπει να τα δώσουν όλα οι ποδοσφαιριστές της. Η άμυνα θα πρέπει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, αλλά από εκεί και πέρα, οι μέσοι και οι επιθετικοί καλούνται να είναι προσεκτικοί στις φάσεις που θα δημιουργήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ