aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΙωάννου: «Αδικήθηκε ο Νικόλας - Η Ανόρθωση έχει τον Τιμούρ»

Ιωάννου: «Αδικήθηκε ο Νικόλας – Η Ανόρθωση έχει τον Τιμούρ»

Την επιθυμία του να κατακτήσει το Euro η Αγγλία εξέφρασε ο Δημήτρης Ιωάννου. Ο παλαίμαχος άσος σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των Άγγλων με τη Δανία, τον τελικό με την Ιταλία, τη μετεγγραφή του Νικόλα Ιωάννου στην Κόμο Ιταλίας, ενώ μίλησε και για το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
Για τον χθεσινό ημιτελικό του Euro: «Δεν ήταν εύκολο το έργο για την Αγγλία. Με την πάροδο του χρόνου όμως και μετά το 60 ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια την πρόκριση. Ένα σπουδαίο επίτευγμα και είναι ότι καλύτερο για την ομάδα. Είναι μία ομάδα η Αγγλία με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στο ψηλότερο επίπεδο. Φαίνεται ότι αυτό που έλειπε από τη Αγγλία το βρήκε ο Σάουθγκειτ και έφτιαξε ένα πολύ καλό σύνολο».

Για το πέναλτι που έκρινε το νικητή, είπε: «Η άποψη η δική μου είναι ότι δεν ήταν πέναλτι, όπως μας το έδειξε το VAR δείχνει ότι πέφτει μόνος του ο Στέρλινγκ. Προηγουμένως, στη φάση του Κέιν, εκεί θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Δεν νομίζω να υπήρχε σκοπιμότητα, αλλά φαίνεται ότι όλοι ήθελαν να περάσει η Αγγλία στον τελικό. Στο τέλος της ημέρας όμως πήρε πανάξια την πρόκριση».

Για την Ιταλία: «Η Ιταλία μπήκε εντυπωσιακά στην διοργάνωση αλλά πέρασε θεωρώ άδικα στον τελικό μιας και η Ισπανία ήταν καλύτερη. Στην συνολική εικόνα όμως η Ιταλία είχε κάνει καλύτερες εμφανίσεις από τους Ισπανούς».

Για τον τελικό και πώς τον περιμένει: «Θεωρώ ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Θα είναι παρόμοιος ο τελικός όπως τον ημιτελικό ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία. Εγώ σαν Δημήτρης θα ήθελα να το πάρει η Αγγλία που έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει ένα τρόπαιο. Αυτός που θα βρεθεί στην καλύτερη του μέρα πιστεύω θα το πάρει. Γενικά σαν φίλαθλοι θέλουμε να γίνει ένας καλός αγώνας με πολλά γκολ και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για τον Νικόλα Ιωάννου και τη μετεγγραφή του στην Κόμο: «Ο Νικόλας πήγε την Τρίτη στην Κόμο και αύριο ξεκινά προετοιμασία. Είναι μία νέα πρόκληση γι’ αυτόν. Πέρυσι θεωρώ αδικήθηκε, είχε καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά μετά δεν ξέρω τι έγινε. Ο Νικόλας έχει τα φόντα να παίξει σε πιο ψηλό επίπεδο, ελπίζω να τα καταφέρει γιατί δουλεύει πολύ σκληρά και μακάρι να τα πάει καλά στην νέα του αυτή πρόκληση».

Για το νέο πρωτάθλημα της Κύπρου και πώς το περιμένει: «Θεωρώ ότι οι ομάδες θα ενισχυθούν όσο καλύτερα γίνεται. Ο ΑΠΟΕΛ κάνει κάποιες μετεγγραφές που φαίνονται πολύ καλές και πιστεύω η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Η Ομόνοια έχει έναν πολύ καλό κορμό, ο Απόλλων προσπαθεί να κάνει κάτι καλύτερο, η ΑΕΛ με χαμηλό μπάτζετ αποδεικνύεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά, η Ανόρθωση έχει τον Τιμούρ που έχει τη δική του δυναμική. Η ΑΕΚ κάνει επίσης καλές προσθήκες και θέλει να επιστρέψει και από την άλλη η Πάφος βλέπουμε ότι πάντα στον πρώτο γύρο πάει χάλια και μετά έχει πορεία πρωταθλητισμού. Αν το αλλάξει αυτό τότε μπορεί να πάει ψηλά. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημά μας είναι στον σωστό δρόμο, γίνονται πολύ καλοί αγώνες και αυτό το κάνει πολύ ανταγωνιστικό μέχρι τέλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ