aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ίντα τζαιρούς εφτάσαμεν!»

«Ίντα τζαιρούς εφτάσαμεν!»

Η ιστορία παραπέμπει στην κυπριακή λαϊκή ατάκα «ίντα τζαιρούς εφτάσαμεν!». Σε ένα sold out «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 8-9 χιλιάδες άτομα, στον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν, η Ανόρθωση χάνει, αποκλείεται από το κύπελλο και «καληνύχτα όλη η σεζόν», αλλά οι οπαδοί της χειροκροτούν και αποθεώνουν τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Δεκαπέντε ημέρες αργότερα, για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των κυανόλευκων, η Ανόρθωση νικά τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, αλλά υβρίζονται και προπηλακίζονται από (επώνυμους) Τακτακαλίτες οπαδούς, ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης της «Κυρίας».

Από την πλευρά τους, οι μαυροπράσινοι ισχυρίζονται «ότι ο κ. Σάντης επέλεξε να μπει σε διαλογική συζήτηση με τους φιλάθλους της ομάδας μας και να προκληθεί ένταση». Κι όλα αυτά ενώ και οι δύο πλευρές τονίζουν ότι «ιστορικά οι σχέσεις τους ήταν και παραμένουν άριστες». Αν δεν εκτονωθεί η κρίση, στο πιθανότερο σενάριο θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ