aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΉμασταν στην κορυφή της λίστας των πιο διεφθαρμένων!

Ήμασταν στην κορυφή της λίστας των πιο διεφθαρμένων!

Πολλά απ’ αυτά που ισχυρίζονται ο Τζορτζ Φλορέσκου και ο Μαριάν Νεάγκου τα ‘χουμε ξανακούσει. Εξάλλου, κανένας δεν είπε ποτέ ότι στο ποδόσφαιρό μας πριν έξι, οκτώ και δέκα χρόνια, όλα ήταν όμορφα κι αγγελικά πλασμένα.

Αντίθετα, οι ίδιοι οι αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου μάς προειδοποιούσαν ότι ήμασταν στον πάτο, στο βούρκο. Ότι ήμασταν στην κορυφή της λίστας των πιο διεφθαρμένων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη! Ή μήπως έχουμε ξεχάσει ότι θεσπίστηκαν κανονισμοί για την τιμωρία των ομάδων που πρωταγωνιστούσαν στην… εισαγωγή κόκκινων και κίτρινων φανέλων.

Ο Φλορέσκου, λέει, προσεγγίστηκε από συμπατριώτη του για να έχει μειωμένη απόδοση σε ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Νεάγκου που έπαιζε στην Καρμιώτισσα, δήλωσε ότι έγιναν «πολύ παράξενα πράγματα στο ημίχρονο» σε έναν αγώνα κυπέλλου στον οποίο νίκησε η Ομόνοια που πέτυχε πέντε γκολ στο β’ ημίχρονο!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία είναι η αδυναμία και η ανοργανωσιά της Πολιτείας να διερευνήσει τους ισχυρισμούς. Σε κάποια συρτάρια, μεταξύ Γενικής Εισαγγελίας και Αστυνομίας, είναι καταχωνιασμένες κι οι καταγγελίες του Λαρένα κι οι καταγγελίες του Κάστρο κι έναν σωρό άλλων. Όσο δεν υπάρχει η θέληση και η βούληση για το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα αρκούμαστε στα χαζοχαρούμενα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης…

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ