aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι…»

«Ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι…»

Στις χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο Γιώτης Εγκωμίτης. Έκανε λόγο ότι, η ομάδα του ήταν κατά κράτος καλύτερη αλλά δεν κέρδισε. «Παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα το Παραλίμνι εκτός έδρας και το ξέραμε. Στην πρώτη φάση που μας έκαναν, δεχθήκαμε γκολ. Αυτά τα ματς είναι έξι βαθμών», είπε αρχικά και συνέχισε ο τεχνικός του Εθνικού: «Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε όχι όμως με καθαρό μυαλό στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι. Ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ». Και κατέληξε: «Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο άθλημα γιατί έχει αυτές τις ανατροπές. Αντί να σκοράρουμε, δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε και θα χτίσουμε σ’ αυτή την εμφάνιση».

Ο Γκουστάβο Σιβιέρο με τη σειρά του σχολίασε για το παιχνίδι: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για το παιχνίδι. Έγιναν πολλά στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά ο αντίπαλος μάς έκανε να υποφέρουμε στο δεύτερο μέρος. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε». Ο τεχνικός του Παραλιμνίου πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Αντιλήφθηκαν πολύ καλά πως ήθελα να παίξουμε. Νιώθουμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ