aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΙδού ο Μαλέκκος με το τριφύλλι! (pics)

Ιδού ο Μαλέκκος με το τριφύλλι! (pics)

Μεγάλος ντόρος έγινε χθες το απόγευμα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας για τον Κώστα Μαλέκκο και την… επιστροφή του με το τριφύλλι στο στήθος 17 χρόνια μετά.

Και μπορεί χθες να μην μπορέσαμε να βρούμε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον «Μάλε» φορώντας τη φανέλας της Ομόνοιας, όμως σήμερα έγινε και αυτό! Ιδού, λοιπόν, πιο κάτω η φωτογραφία με τον Κώστα Μαλέκκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμαρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη.  Μετά το τέλος ο Δήμαρχος δεξιώθηκε τις αποστολές των δύο ομάδων. Η παρουσία πολλών ποδοσφαιριστών (ινδαλμάτων) προσέδωσε αίγλη στην όλη εκδήλωση που έστειλε μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Ομίλου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοιας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Λευκωσίας για τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε ως επίσης και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για την παραχώρηση του γηπέδου για τη διεξαγωγή του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ