aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΙδιάκεθ: «Μας πίεσε ψηλά η ΑΕΛ, δεν είναι κακό αποτέλεσμα»

Ιδιάκεθ: «Μας πίεσε ψηλά η ΑΕΛ, δεν είναι κακό αποτέλεσμα»

Στην πίεση που άσκησε η ΑΕΛ με τους δύο επιθετικούς και την τριάδα της μεσαίας γραμμής στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Ο Βάσκος προπονητής υπογράμμισε ότι πέραν των απουσιών κατά τη διάρκεια του ματς προέκυψαν κι άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Η ΑΕΛ μας πίεσε πολύ καλά και δεν μας επέτρεψε να κάνουμε παιχνίδι από την άμυνα. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, όταν πήραμε το πλεονέκτημα δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε. Είχαν και οι δύο ομάδες τις ευκαιρίες τους. Ήταν δύσκολο γιατί χάσαμε τον Πλάνας και είχαμε προβλήματα με τον Φακούντο και τον Ραούλ. Δεν είναι άσχημο το ισόπαλο αποτέλεσμα, αν και θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΛ σε μία δύσκολη έδρα».

Για τους τραυματίες και αν επιστρέφουν κάποιοι: «Πρέπει να το δούμε με τους γιατρούς. Ο Πλάνας ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή. Όσοι ήταν σήμερα απόντες θα τους δούμε μέσα στη βδομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ