Η θέση του ΓΣΠ: «Τα σενάρια είναι περιττά… πρέπει να γίνει»

Αναβάλλεται το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου, αίτημα το οποίο υποβλήθηκε από τον ΓΣΠ προς την ΚΟΠ και έχει γίνει αποδεκτό. Ο Γενικός Διευθυντής του γηπέδου της πρωτεύουσας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), σχολίασε την ανάγκη της επανασποράς του γηπέδου, η οποία πρέπει να γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης: Αναβολή στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την επανασπορά: «Μέσα στον Οκτώβριο κάνουμε την επανασπορά. Αποφασίσαμε στις 25 Ιουλίου να στείλουμε επιστολή για το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου, αφού θα εκμεταλλευόμασταν το γεγονός ότι, ούτε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο θα είχαμε αγώνες λόγω του Σούπερ Καπ. Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία και φροντίσαμε να το κάνουμε έγκαιρα».

Για το διάστημα που χρειάζεται: «Γύρω στις 15 μέρες. Κάποτε χρειάζεται να ανοίξουμε το γήπεδο και στις 11-12 μέρες».

Για τις ενέργειες αν υπήρχε παιχνίδι στις 3/10: «Θα κάναμε άλλες διευθετήσεις. Είναι διάφορα τα σενάρια αναπτύσσονται και θεωρώ ότι είναι περιττά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίρνουμε μέτρα για να μπορεί να δέχεται τους αγώνες το γήπεδο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνεται επανασπορά. Δεν ξέραμε αν θα είχαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι στον ΓΣΠ. Η επανασπορά πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένη εποχή. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αρχές του Σεπτέμβρη. Συνήθως γίνεται τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ