aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ θέση του Απόλλωνα για το γήπεδο

Η θέση του Απόλλωνα για το γήπεδο

Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα και πρόεδρος του σωματείου των κυανόλευκων, Μαρίνος Ευσταθίου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Active Radio και στην εκπομπή «Τα πάντα Όλα» των Πανίκου Θεοδοσίου και Μαρίνα Αργυρού.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ-Άρης-Απόλλων: «1.200.000 ευρώ για το γήπεδο και πιο σβέλτα»

Το αρχικό του σχόλιο: «Επαναβεβαιώθηκε η προθυμία του προέδρου για δημιουργία του γηπέδου. Έχουν καθυστερήσει από τα σωματεία κάποιες ενέργειες ώστε να αρχίσει το γήπεδο. Είναι γνωστοί οι λόγοι που χρειάζεται η Λεμεσός νέο γήπεδο, πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε. Βρήκαμε παλιά σχέδια, ξεπεράστηκε και το πρόβλημα δανειοδότησης, το δάνειο θα πληρώνεται από άλλους όχι από τα σωματεία. Φαίνεται ότι μπορούμε να αρχίσουμε προσφορές ώστε να έρθει η απαιτούμενη άδεια».

Για την καθυστέρηση: «Είναι αλήθεια ότι κάποιοι από μας δεν είμαστε όσο θα έπρεπε στην ώρα μας και σωστοί στις ενέργειες μας. Θα γίνει και θα ξεπεραστεί αυτό. Σίγουρα έχουν ευθύνη και κάποια σωματεία. Ήμασταν αισιόδοξοι από την πρώτη μέρα, αυτό που μας ανησυχεί είναι το πότε θα αρχίσει, πρέπει να γίνει άμεσα, πρέπει κάποιες διαδικασίες να αρχίσουν. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά. Οι μελετητές και τα αρχιτεκτονικά σχέδια άρχισαν χωρίς να γίνουν οι σωστές προσφορές. Το κόστος δεν είναι στην επιχορήγηση του ΚΟΑ, αυτό είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα ήταν τα αρχιτεκτονικά σχέδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ