Η Σαλαμίνα για την ένσταση της Ανόρθωσης και τις 16 ομάδες

Αντίθετη με την άποψη ορισμένων σωματείων για αύξηση των ομάδων σε 16 είναι η Νέα Σαλαμίνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Λάζος μιλώντας στον Super Sport FM ξεκαθάρισε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι ανάμεσα στα σωματεία που προτίθενται να στείλουν σχετικό αίτημα στην ΚΟΠ, ενώ αναφέρθηκε και στην ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση για αντικανονική συμμετοχή του Ουζόχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας, όπως πάντα αφού αυτά τα παιχνίδια έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη τους τρεις βαθμούς».

Για τις απουσίες των Τζολοβάρτ και Ελουντού: «Είναι σημαντικές απουσίες αφού είναι απαραίτητοι οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν οι λύσεις για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να κερδίσουμε».

Για το θέμα της ένστασης της Ανόρθωσης: «Το πιο σωστό που θεωρούμε είναι πως δεν πρέπει να τοποθετηθούμε σε αυτό το θέμα. Θέλουμε να είναι καθαρό το πρωτάθλημα και όποιος έχει δίκαιο να δικαιωθεί. Το συμφέρον της Νέας Σαλαμίνας είναι να κερδίζει στο γήπεδο και να μείνουμε στην εξάδα με τις δικές μας δυνατότητες. Έχουμε διώξει γενικότερα τον κόσμο από τα γήπεδα. Ένας λόγος είναι ότι νιώθει πως το ποδόσφαιρο μας δεν είναι καθαρό».

Για την τοποθέτηση του Λούκα Φανιέρου και το αίτημα που θα πάει στην ΚΟΠ από 3-4 σωματεία για αύξηση των ομάδων: «Η Νέα Σαλαμίνα έχει μια δική της σκέψη. Δεν είμαστε σε αυτά τα σωματεία. Θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου και θέλουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα πράξουμε ανάλογα με το συμφέρον του κυπριακού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό και με το δικό μας συμφέρον. Θεωρώ ότι οι 16 ομάδες είναι υπερβολικός αριθμός για τα δεδομένα της Κύπρου, χωρίς να προκαταλάβω τη θέση του δ.σ.».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ