aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Κορέια και την μανατζερική ανάρτηση

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Κορέια και την μανατζερική ανάρτηση

«Ντόρο» είχε προκαλέσει η ανάρτηση του γραφείο που εκπροσωπεί τον Άντερσον Κορέια, η οποία τόνιζε μεταξύ άλλων πως ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας δεν έχει μιλήσει με άλλον σύλλογο και πως θα συνεχίσει με την ομάδα της Αμμοχώστου. Ωστόσο ανέφερε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της Αμμοχώστου για επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, κλήθηκε να σχολιάσει στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» την εν λόγω ανάρτηση ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με τα δεδομένα που υπάρχουν στην περίπτωση του Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό.

Διαβάστε επίσης: Ηχηρή μανατζερική τοποθέτηση για το μέλλον του Κορέια!

Αναλυτικά: «Είχαμε καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή πριν αποχωρήσει για τις διακοπές του. μας είπε πως θα το σκεφτεί. Μετά ήρθαν οι άλλες εξελίξεις. Η πρόταση μας υφίσταται, το γνωρίζει, αλλά δεν βάζουμε πίεση στον παίκτη. Δεν θα ασχοληθούμε με αναρτήσεις ή οτιδήποτε. Το μόνο δεδομένο είναι πως παραμένει ποδοσφαιριστής μας και συνεχίζουμε μαζί. Είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Θα δούμε έναν πολύ καλύτερο Κορέια. Ασφαλώς και θέλουμε τον κρατήσουμε. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση διαφορετικά. Δεν στεκόμαστε εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη αλλά πρέπει να ικανοποιείται η ομάδα μας οικονομικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ