aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΗ θέση της Νέας Σαλαμίνας για τις τοποθετήσεις Φανιέρου

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τις τοποθετήσεις Φανιέρου

Ο Λούκας Φανιέρος μίλησε σήμερα στον Super Sport FM και τοποθετήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων Α’ Κατηγορίας σε 16. Σε ερώτηση αν υπάρχουν ομάδες που αρνήθηκαν να παραστούν σε συνάντηση για το επίμαχο θέμα, ο πρόεδρος του Ερμή απάντησε καταφατικά.

«Μιλώ για τη Νέα Σαλαμίνα. Τώρα έγινε η Μπαρσελόνα. Πολύ καλή ομάδα, άξια είναι εκεί, αλλά οι ιθύνοντές της έπρεπε να συμπεριφερθούν πιο σωστά. Πριν από 3-4 χρόνια ήταν διαφορετικά. Ο Λούκας Φανιέρος λειτουργεί πάντα το ίδιο. Όταν ήμουν στην τετράδα πάλευα για τους άλλους που ήταν στα χαμηλά», είπε ο πρόεδρος του Ερμή.

Το Goal.com.cy προσπάθησε να πάρει σχετική τοποθέτηση από πλευράς ερυθρολεύκων, ωστόσο δεν θέλησαν να δώσουν έκταση. Απλώς, μας παρέπεμψαν σε πρόσφατη δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου του συλλόγου της Αμμοχώστου Δημήτρη Λάζου, που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα Themasports:

«Είμαστε συνεπείς με όσα συμφωνήσαμε τον Αύγουστο στη συνέλευση, δηλαδή να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 12 ομάδες και να το αξιολογήσουμε τον Μάιο. Υπάρχει πλέον απόφαση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας για αύξηση των ομάδων σε 14».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ