aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΗ θέση της Νέας Σαλαμίνας για την ένσταση της Δόξας

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για την ένσταση της Δόξας

Καμία ανησυχία δεν προέκυψε στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας μετά τις πληροφορίες περί καταγγελίας της Δόξας κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα. Οι πράσινοι της Κατωκοπιάς υποστηρίζουν πως νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων αγωνίστηκαν στο ματς του Σαββάτου χωρίς να μείνουν σε αυτοπεριορισμό.

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν επιθυμεί να τοποθετηθεί καθώς δεν καταχωρήθηκε επίσημα ακόμη η καταγγελία της Δόξας, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα έχει παραχωρήσει όλα τα απαραίτητα χαρτιά στο Υπουργείο Υγείας, γι’ αυτό και πήραν ειδική άδεια ώστε οι Τσουκαλάς (αγωνίστηκε βασικός), Μουστιβάρ (έπαιξε ως αλλαγή) και Καμισόκο (ήταν εκτός αποστολής) να απαλλαγούν από την καραντίνα λόγω του ότι οι δύο τελευταίοι προσβλήθηκαν από τον ιό στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσον αφορά στον Τσουκαλά, καταχωρήθηκαν στο Υπουργείο όλα τα αρνητικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και ειδική άδεια υπάρχει και γι’ αυτόν, ενώ βρίσκεται στο νησί μας από τα μέσα Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ