aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ θέση της Ανόρθωσης για Αρτυματά: «Γνωρίζει ο ΑΠΟΕΛ…»

Η θέση της Ανόρθωσης για Αρτυματά: «Γνωρίζει ο ΑΠΟΕΛ…»

Για το θέμα των ημερών που αφορά τον Κωστάκη Αρτυματά μίλησε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0).

Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ του Σαββάτου η «Κυρία» συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για πώληση του Κύπριου διεθνή έναντι 80.000 ευρώ, όμως η πρόταση της ΑΕΚ που έφτανε τις 120.000 ευρώ, χάλασε (για την ώρα) την συμφωνία. Ο Αρτυματάς ταξίδεψε με την αποστολή των γαλαζοκιτρίνων για την Αυστρία και εξελίξεις αναμένονται σε μεταγενέστερο στάδιο. Ο μεσοαμυντικός των πρωταθλητών τόνισε στον ΑΠΟΕΛ πως η επιθυμία του είναι να μετεγγραφεί στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά: «Δεν υπάρχει λόγος για νέα συνάντηση. Η πρόταση μας είναι εκεί, και την γνωρίζει καλά ο ΑΠΟΕΛ. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού. Το δήλωσε και η ΑΕΚ, όμως κάτι άλλαξε. Για εμάς όμως δεν άλλαξε, εξαρτάται από τον ΑΠΟΕΛ αν θα παραχωρήσει ή όχι τον παίκτη. Τα δεδομένα μας είναι μπροστά τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ