aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ θέση της ΑΕΚ για τον Μυτίδη

Η θέση της ΑΕΚ για τον Μυτίδη

Δύο σερί φορές έμεινε εκτός αποστολής ο Νέστορας Μυτίδης και άρχισαν για τα καλά τα όργανα. Ο Κύπριος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων μεγάλων ομάδων και περιμένουν να δουν τις προθέσεις του. Η Ομόνοια είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται, ενώ υπάρχει φημολογία και για την Ανόρθωση χωρίς να υπάρχει όμως τη δεδομένη στιγμή κάτι χειροπιαστό.

Διαβάστε επίσης: «Ζεστό» ενδιαφέρον για τον Μυτίδη

Ο 26χρονος επιθετικός μετρά έξι συμμετοχές και ένα γκολ φέτος, με τον Τολεμές να έχει κερδίσει δικαιολογημένα θέση βασικού. Αν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Μυτίδης τον Ιανουάριο, αυτό θα γίνει μόνο αν η ΑΕΚ αποζημιωθεί οικονομικά. «Ο ποδοσφαιριστής δεν χαρίζεται, πωλείται», τονίζουν από τον Σύλλογο και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις και αν θα προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του από τους πράσινους. Είναι δύσκολο να αφήσει η διοίκηση τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει χωρίς να έχει κέρδος, γνωρίζοντας μάλιστα ότι άλλες μεγάλες ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ