aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ συγνώμη του Βέργη στον Γιοβάνοβιτς για το πρωτοσέλιδο της «Live Sport»

Η συγνώμη του Βέργη στον Γιοβάνοβιτς για το πρωτοσέλιδο της «Live Sport»

Δημόσια απολογία στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε ο εκδότης-διευθυντής της Live Sport Βασίλης Βέργης για το εξώφυλλο της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας. Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη ήταν η λέξη «κατάθλιψη» που χρησιμοποιήθηκε στον τίτλο συνοδευόμενη με τη φωτογραφία του Σερβοέλληνα προπονητή μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Αρκετοί αντέδρασαν και κατέκριναν την επιλογή της εφημερίδας με τον Βασίλη Βέργη να απολογείται δημόσια.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να συμβεί απίστευτη σύμπτωση και κάποιοι να πιστέψουν πως το έκανες επίτηδες. Εξηγούμαι: σήμερα στο πρωτοσέλιδο της LIVE υπάρχει ένα τιτλάκι «Κατάθλιψη» που αφορά την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 7 φιλικά που έδωσε. Το χτύπημα συνοδεύεται από φωτογραφία του προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σήμερα με ενημέρωσαν ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει περάσει στο παρελθόν κατάθλιψη. Ομολογώ ότι σοκαρίστηκα.

Προφανώς δεν είχα ιδέα γι αυτό όταν αποφάσισα  το τιτλάκι για το συγκεκριμένο «χτύπημα» που αφορούσε το παιχνίδι. Δεν έχει όμως σημασία. Οφείλω μία ειλικρινή ΣΥΓΝΩΜΗ στον άνθρωπο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γι αυτό. Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ γνώριζα την περιπέτειά του ούτε φυσικά είχα καμία πρόθεση να το συνδέσω με ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Για όνομα του Θεού. Είναι εντελώς διαφορετικό να ασκείς ποδοσφαιρική κριτική -κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω- από το να υπάρχει έστω και η παραμικρή «υπόνοια» για σύνδεση με κάτι τόσο σοβαρό που τον βασάνισε στο παρελθόν και ευτυχώς το ξεπέρασε. Συγνώμη μέσα από την καρδιά μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ