aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ σημαντική στιγμή και το μήνυμα Τραμετσάνι για το νέο συμβόλαιο

Η σημαντική στιγμή και το μήνυμα Τραμετσάνι για το νέο συμβόλαιο

Επανεκκίνηση άμεσα για επίτευξη των στόχων του ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πάολο Τραμετσάνι μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμοχώστος» για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε περήφανος για την ανανέωση συμβολαίου που του έγινε και έτοιμος να δώσει τα πάντα για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι τα πρώτα 20-25 λεπτά. Μετά την ισοφάριση, κρατήσαμε καλύτερα την μπάλα, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, πιο σωστές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερο παιχνίδι. Πρέπει να επανεκκινήσουμε αμέσως. Έχουμε και το παιχνίδι κυπέλλου. Είναι σημαντική στιγμή. Διανύσαμε 3,5 μήνες με την ομάδα και πρέπει να βελτιωθούμε. Να δούμε τι δεν πήγε καλά και να τα διορθώσουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του, είπε: «Είμαι περήφανος που ο σύλλογος μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Είναι φανταστικό που θα συνεχίσω τη δουλειά μου εδώ. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τους παίκτες. Αφήνω κατά μέρους την ανανέωση του συμβολαίου μου και συγκεντρώνομαι στην επίτευξη του στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ