aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ πρόβλεψη του «Καραβίδα» για πρωταθλητή και ζευγάρι τελικού κυπέλλου

Η πρόβλεψη του «Καραβίδα» για πρωταθλητή και ζευγάρι τελικού κυπέλλου

Τον πρώτο λόγο στον ΑΠΟΕΛ για κατάκτηση του πρωταθλήματος δίνει ο Κώστας Χριστοδούλου, αλλά εκτίμησε πως η «μάχη» θα κρατήσει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ο «Καραβίδας» μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε και στο θεσμό του κυπέλλου και εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα είναι στον τελικό.

Αναλυτικά το απόσπασμα
«Βλέπουμε έναν Άρη τρομακτικό. Μπράβο τους εκεί στην ομάδα. Έχουν αλλάξει τον ποδοσφαιρικό χάρτη στην Κύπρο και φαίνεται πως η κούρσα μέχρι το τέλος θα είναι ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Άρης. Ο τίτλος θα παίζεται μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές, ίσως μέχρι και την τελευταία.

Σίγουρα το +4 που έχει ο ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικό ταβάνι, όμως κάθε αγωνιστική είναι ντέρμπι. Παρακινδυνευμένη πρόβλεψη για το κύπελλο, θα έλεγα πως θα είναι Ολυμπιακός-Ομόνοια στον τελικό ή Ολυμπιακός-Πάφος. Με αυτά που έδειξε ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια, εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Σίγουρα θα έχει το πρόβλημα του διπλού ταμπλό με τους αγώνες στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια παραμονής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ