aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ πρόταση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που απορρίφθηκε

Η πρόταση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που απορρίφθηκε

Τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο! Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ να ορίσει στις 26 Δεκεμβρίου τη συνέχεια του διακοπέντα αγώνα της 11ης αγωνιστικής εξ όσων φαίνεται όχι μόνο δεν έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των δύο «μονομάχων», αλλά έχει προκαλέσει την αντίδραση των πρασίνων.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένη με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, καθώς η περίοδος των Χριστουγέννων ήταν η μοναδική στη σεζόν με δυνατότητα ξεκούρασης όλων των παικτών, οι οποίοι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου παίζουν ανελλιπώς σε Κύπρο, Ευρώπη και οι πλείστοι στις εθνικές ομάδες.

Γι’ αυτό το λόγο η Ομόνοια ήταν εξ αρχής αρνητική στο ενδεχόμενο συνέχισης του ντέρμπι στις 26 Δεκεμβρίου και είχε προτείνει την αναβολή της 13ης ή της 14ης αγωνιστικής, ώστε να ολοκληρωθεί εντός του 2021 ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν είχαν πρόβλημα σε τέτοιο ενδεχόμενο, όμως η εισήγηση της Ομόνοιας βρήκε εμπόδιο στην άρνηση ορισμένων ομάδων που θα επηρεάζονταν από την αλλαγή αυτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ