aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ προσφυγή, η υπεράσπιση και τα δεδομένα με Κατσαντώνη!

Η προσφυγή, η υπεράσπιση και τα δεδομένα με Κατσαντώνη!

 

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο ντόρος γύρω από την υπόθεση Ανδρέα Κατσαντώνη και την μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ έχει κοπάσει. Τουλάχιστον προσωρινά αφού όπως μαθαίνουμε πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Εδώ και οκτώ μέρες η Ομόνοια έχει καταθέσει επίσημα προσφυγή στην ΚΟΠ για αντικανονική εγγραφή του Κατσαντώνη από τον ΑΠΟΕΛ και ήδη η πλευρά του Κύπριου διεθνή ετοιμάζει την υπεράσπιση της ώστε να την καταθέσει στην ΚΟΠ εντός 21 ημερών όπως προνοούν οι κανονισμοί.

Θα ακολουθήσει απάντηση από πλευράς Ομόνοιας στην υπεράσπιση του παίκτη και ακολούθως ο πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών θα ορίσει δίκη ώστε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άρπαξε Κατσαντώνη από την Ομόνοια (αποκλειστικό)

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί με βάση τον παλιό κανονισμό παρ’ όλα αυτά στον ΑΠΟΕΛ με βάση τα έγγραφα που έχουν στα χέρια τους εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως ο παίκτης θα φορέσει τα γαλαζοκίτρινα.

Από την πλευρά της Ομόνοιας αισιοδοξούν πως με την κατάθεση του συμβολαίου στην ΚΟΠ, έγκαιρα όπως υποστηρίζουν έχουν διασφαλιστεί με τον πιο επίσημο τρόπο τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή στους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Κατσαντώνης: Υπό το καθεστώς ερασιτέχνη στον ΑΠΟΕΛ

Πάντως η οριστική απόφαση για την υπόθεση Κατσαντώνη αναμένεται το αργότερο μέσα Ιουλίου ώστε να μπορέσει ο παίκτης να ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις είτε της νέας του ομάδας, του ΑΠΟΕΛ είτε να επιστρέψει στο Ηλίας Πούλλος αφού αρχές Ιουλίου βάζει μπρος της μηχανές και η Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Χριστοφίδης: «Θα το τραβήξουμε μέχρι τέλους με Κατσαντώνη»

Την Ομόνοια θα εκπροσωπήσει το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου Χριστοφίδη ενώ τον Κατσαντώνη σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε θα υπερασπιστή ο δικηγόρος του ΠΑΣΠ Λούης Χατζηδημήτριου.

Διαβάστε επίσης: Πήρε θέση ο ΠΑΣΠ υπέρ του Κατσαντώνη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ