aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΗ προ ημερών ανατροπή των οπαδικών προτιμήσεων για τον Γκράσι

Η προ ημερών ανατροπή των οπαδικών προτιμήσεων για τον Γκράσι

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η διοίκηση της Σαραβάκ στην οποία αγωνιζόταν ο Νταβίντε Γκράσι προτού τον αποκτήσει η Νέα Σαλαμίνα, θεώρησε σωστό να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό αμυντικό μετά από το πεντάμηνο πέρασμά του στην ομάδα της Μαλαισίας.

Αυτό είχε να κάνει με τη μέτρια παρουσία του Γκράσι στην Σαραβάκ και στα αρνητικά σχόλια του κόσμου για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως έχει ευθύνη ο ίδιος. Η απόφαση των διοικούντων τη Σαραβάκ, λήφθηκε στις αρχές Ιουνίου.

Ακολούθως, η ιστοσελίδα «Sarawakcrocs.com» η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μαλαισιανής ομάδας, πραγματοποίησε γκάλοπ στον λογαριασμό της στο Twitter και σημειώθηκε ανατροπή όσον αφορά στις προτιμήσεις του κόσμου σχετικά με την απόφαση της διοίκησης. Το 61% αυτών που ψήφισαν, θεωρούν πως η Σαραβάκ λανθασμένα αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Γκράσι και ότι ο Ιταλός στόπερ έπρεπε να παραμείνει στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο Facebook οι απόψεις επίσης διίστανται όσον αφορά στην απόφαση της διοίκησης της Σαραβάκ και η πλειοψηφία αισθάνεται πως δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο Γκράσι και κάποιοι άλλοι παίκτες για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.

Όπως και να έχει το θέμα, ο Γκράσι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Σαραβάκ. Το κλίμα στη Μαλαισία δεν… του έκατσε και το σίγουρο είναι ότι επιστρέφει για «επανεκκίνηση» σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Βλέπετε, ο Ιταλός στόπερ μετά από αξιόλογες περιόδους με πολύ καλές συμμετοχές σε ΡΒΝΜ Μπρούσελς Βελγίου (2011-12), Νταντί Σκωτίας (2012-14), Άρη Λεμεσού (2013-14) και Όσναμπρουκ Γερμανίας (2014-15), διένυσε ντεφορμέ περίοδο σε Ραπίντ Βουουρεστίου και Σαραβάκ στις οποίες αγωνίστηκε από έξι μήνες (2015-16). Έτσι, ελπίζει πλέον στην… αναγέννησή του με τα χρώματα της Σαλαμίνας.

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ