aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ πίτα «κόπηκε» στα τρία. Πώς παίζεται το τηλεοπτικό παιχνίδι

Η πίτα «κόπηκε» στα τρία. Πώς παίζεται το τηλεοπτικό παιχνίδι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολλές αλλαγές είχαμε στο τέλος της περσινής περιόδου όσον αφορά το τηλεοπτικό σκηνικό αφού εκεί που είχαμε ουσιαστικά δυο πλατφόρμες να μοιράζονται την πίτα του τηλεοπτικού πεδίου πλέον οι πλατφόρμες έγιναν τρεις με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο. Cytavision Primetel προϋπήρχαν και πλέον μπαίνει δυναμικά και η Gablenet η οποία είναι ένας δυνατός παίκτης στο τηλεοπτικό πεδίο. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά αφού ακόμα και στις δυο πρώτες πλατφόρμες υπήρξαν αλλαγές και στο κομμάτι των ομάδων που έχουν τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα.

Η Cytavision έχει στην κατοχή της τα τηλεοπτικά δικαιώματα εφτά ομάδων κάτι που της δίνει το δικαίωμα να νιώθει ασφάλεια και στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού 192 αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος θα προβληθούν από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Η Cytavision λίγο πριν την ολοκλήρωση της περσινής χρονιάς έφτασε σε συμφωνία με την ΚΟΠ μέχρι και το 2025 η οποία έχει συμφωνήσει για να διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Απόλλωνα, ΑΕΛ, Νέας Σαλαμίνας, Δόξας Κατωκοπιάς, Ολυμπιακού Λευκωσίας, Εθνικού Άχνας αλλά και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Όλων αυτών των ομάδων τα εντός έδρας παιχνίδια θα προβάλλονται από την Cytavision. Εδώ να σημειώσουμε πως οι αγώνες αυτοί θα προβάλλονται με παραγωγές υψηλής ευκρίνειας κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την ποιότητα των ποδοσφαιρικών παραγωγών.

Εδώ να προσθέσουμε πως η Cytavision πάντα με τη συμφωνία που υπέγραψε με την ΚΟΠ θα προβάλλει κάθε Παρασκευή και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας με πολύ πιθανό σενάριο να προβάλλονται δυο αγώνες ένας από κάθε Όμιλο. Παράλληλα η Cytavision κάθε Πέμπτη απόγευμα θα προβάλλει έναν αγώνα από το πρωτάθλημα σάλας, ενώ κάθε Κυριακή θα προβάλλεται και ένας αγώνας του γυναικείου πρωταθλήματος.
Η Gablenet στην παρθενική της χρονιά στον χώρο του κυπριακού ποδόσφαιρου θα έχει και ουσιαστικό αλλά και σημαντικό ρόλο, αφού έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αναμετρήσεων τριών ομάδων του πρωταθλήματος Cyta. Tης πρωταθλήτριας ομάδας του ΑΠΟΕΛ της Ανόρθωσης που θέλει να αναγεννηθεί αλλά και της Πάφου που θέλει να ανεβεί πιο ψηλά από την περσινή περίοδο. Παράλληλα από τη συχνότητα της Gablenet θα προβάλλονται και οι εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας του Ερμή Αραδίππου, αλλά και της Καρμιώτισσας ομάδων που ανήκουν στο δυναμικό της νέας τηλεοπτικής πλατφόρμας. Αξίζει να σημειωθεί πως και εδώ στον νέο τηλεοπτικό παίκτη οι παραγωγές θα γίνονται σε υψηλή ευκρίνεια.

Η Primetel διατήρησε στο δυναμικό της την Ομόνοια αν και μέχρι να γίνει αυτό χρειάστηκε να γίνουν πολλά ενώ παράλληλα στην ομάδα της έχει πλέον και την ΑΕΚ μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια διεκδικεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι δυο τελευταίες πλατφόρμες θα συνεργαστούν στη φετινή περίοδο και πλέον ο συνδρομητής που θα έχει τη μια πλατφόρμα θα μπορεί να βλέπει και τους αγώνες που θα προβάλλονται και από την άλλη οπότε πάμε στο σχήμα λόγου δύο σε ένα.

Όσον αφορά το τι μπορεί να δει ο Κύπριος συνδρομητής από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και πού μπορεί να τα δει έχουμε και λέμε: Premier League και πρωτάθλημα Ιταλίας από την Cytavision. La Liga από την Primetel ενώ από την Gablenet το γαλλικό πρωτάθλημα. Παράλληλα από την Cytavision θα μπορεί ο Κύπριος τηλεθεατής να παρακολουθήσει και τις μεγάλες διοργανώσεις της OΥΕΦΑ Champions League, αλλά και Europa League από τα προκριματικά μέχρι και τους μεγάλους τελικούς των δυο διοργανώσεων στη Cytavision.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ